Oldal frissítése

Tefal Subito 3 Red Wine TT260D12

4,6 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tefal Subito 3 Red Wine TT260D12

Nincs is annál jobb reggeli, mint egy friss, éppen most pirított, ropogós pirítós lekvárral. Nem számít, hogy inkább a vastagabb vagy a vékonyabb szeleteket preferálod - mindig gyönyörű aranybarnára pirítja a Tefal Subito 3. Két széles és mély nyílással rendelkezik a pirítós számára, amelyek biztosítják, hogy a benne elhelyezett kenyérszeletek mindig tökéletesen ropogósra pirított legyen.

A kenyérpirító egy tartós, festett rozsdamentes acél burkolattal rendelkezik, amely modern kinézetet kapott. Tefal Subito 3-ba integráltak még újramelegítési, kiolvasztási és leállítási funkciót. Utóbbi segítségével bármikor megszakíthatja a pirítást, ráadásul a magasra emelés lehetőségével könnyű eltávolítani a kisebb szeleteket is. Természetesen rendelkezik egy 7 fokozatú elektronikus fényjelzéssel, amely megmutatja, melyik fokozaton pirít éppen. A kenyérpirító fogyasztása 850 W.

Paraméterek

Szín

Szín Piros

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 850 W

Funkciók és tartozékok

Funkció Kiolvasztás, Magas kiemelés
Kód:  EAV1002g2
Termékszám:  TT260D12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10