Oldal frissítése

Tefal Subito 3 15C BLK/INX CM360812

Kiegészítők a termékhez

Tefal Subito 3 15C BLK/INX CM360812

A Subito 3 kávéfőző megfizethető és megbízható segítség kedvenc kávéja elkészítéséhez. Első pillantásra elegáns kialakítása fekete műanyag és rozsdamentes acél kiegészítők kombinációval készült. Tökéletesen illeszkedik minden modern konyhába és illik minden háztartási készülékhez. Az 1,25 literes üvegkannában 10-15 csésze kávét készíthet.
A kávéfőzőnek lehajtható fedele van, illetve kivehető, elforgatható szűrőtartóval és Anti-Drip rendszerrel felszerelt, amely megakadályozza a véletlen csöpögést. Minden bizonnyal azt is értékelni fogja, hogy a készülék automatikusan kikapcsol 30 perc inaktivitás után. Élvezze kedvenc kávéját a Tefal kávéfőzővel!

Paraméterek

Funkciók

Általános funkciók Anti-Drip rendszer

Csepegtető jellemzői

Űrtartalom 1,25 l
Csésze kapacitás 15
Kód:  TEFKV002
Termékszám:  CM360812
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10