Oldal frissítése

Tefal serpenyő Jelenések 24 cm

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tefal serpenyő Jelenések 24 cm

Tefal edények Jelenések készült tapadásmentes felület intenzív, hogy én kemény alapokon és megerősített felső réteg biztosítja a hosszú távú tartósság és teflon. Még nyugodtan használjon fém eszközöket anélkül, hogy károsítaná a serpenyőbe. Kivételesen erős alsó Indukciós rozsdamentes acél lemez biztosítja a tökéletes hőelosztást deformáció ellenállás és egyenletes sütést. Tefal edények és felületek teljesen biztonságos, egészséges és környezetbarát. Nem tartalmaznak ólmot, kadmiumot vagy PFOA sav ( "perfluor-octaonic sav").
Tapadásmentes bevonat pan Tefal van egy beépített hőmérséklet indikátor Thermo-Spot, amely azt a pillanatot, amikor a serpenyő elérte a megfelelő hőmérsékletet a sütéshez. Thermo-Spot® két árnyalatú pigment érzékeny a hőmérséklet-változás, így ha a serpenyő eléri az ideális hőmérséklet a sütéshez, fényt ad egységes színű. Ezzel a rendszerrel nincs túlzott letisztulása medence és a főzés is annyira zöldebb. Az ételek egészségesebb, ízletesebb és hosszú élettartamot biztosítanak a serpenyőbe.
Pan átmérője 24 cm. Az ergonómiailag kialakított fogantyú, a medence könnyen szállítható és könnyen kezelhető. Serpenyő használható minden típusú fűtési - gáz, elektromos, kerámia és indukciós.

Műszaki adatok:
átmérő:24 cm
súly:
1,06 kg
Színek:
fekete
Alkalmazható fűtési forrás:
gáz
elektromosság
kerámia
indukció
Jellemzők:
Thermo-Spot
Erős alsó indukciós
tapadásmentes felület INTENSE
ergonómikus fogantyú

Paraméterek

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője 24 cm

Típus

Típus Klasszikus
Kód:  EAY6013b
Termékszám:  C2100452
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05