Oldal frissítése

Tefal serpenyő 24 cm Heritage E4390412

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tefal serpenyő 24 cm Heritage E4390412

A minőségi Tefal Heritage 24 cm serpenyő mélyebb kialakítással és lekerekített élekkel rendelkezik, amelyeket biztosan értékelni fogsz sült ételek készítésekor. A serpenyő a következő tűzhelyeken használható: üvegkerámia, indukciós főzőlap, villany és gáz. Kiemelkedő az extra tartós tapadásmentes belső Titanium Pro felülete, amely öt rétegből áll, titánnal dúsított és ásványi anyagokkal megerősített. A felület előnyei közé tartozik az edények hosszabb élettartama, karcállósága és könnyű tisztíthatósága.

Főbb előnyök

  • Univerzális mély serpenyő
  • Extra tartós tapadásmentes Titanium Pro belső felület
  • Erős indukciósalj rozsdamentes acél lemezzel
  • Ellenálló a deformálódással és a karcolásokkal szemben
  • Thermo-Spot hőmérséklet kijelző
  • Ergonomikus fogantyú

Nagyszerű tulajdonságok és felszereltség

A serpenyő egy kivételesen vastag indukciós aljjal és egy rozsdamentes acél lemezzel rendelkezik, amelyek biztosítják a tökéletes hőeloszlást a főzés során, így a deformálódás elleni ellenállás rendkívüli, a főzés pedig egyenletes lesz. A serpenyő szintén büszkélkedhet egy Thermo-Spot hőmérséklet kijelzővel, amely jelzi az optimális hőmérséklet elérését. A serpenyő fogása rendkívül kényelmes köszönhetően az ergonomikus kialakítású fogantyúnak. Minden gyártásához felhasznált anyag biztonságos, egészséges és környezetbarát. Nem tartalmaz nehézfémeket. Tökéletes kiegészítő a konyhában.

Átmérő:
24 cm

 
 

Paraméterek

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője 24 cm

Felszín

Belső felület Titánkeverék

Típus

Típus Klasszikus

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők Sütésálló, Hőindikátor
Kód:  TEFA007
Termékszám:  E4390412
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15