Oldal frissítése

Tefal Secure5 Neo P2534432

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tefal Secure5 Neo P2534432

Kukta Tefal Secure5 Neo minőségű segít elkészítésében kedvenc ételeket. Ez lehetővé teszi, hogy hozzanak létre a két üzemi nyomása megfelelő kezelése mindenféle élelmiszer. Alacsony nyomású (110 ° C, 50 mbar) használunk, hogy beállítsa a zöldségek és magas nyomáson (117 ° C-on, 80 psi) húst. Steam rendszer lehetővé teszi a folyamatos kiigazítása a felszabadulási sebességét gőzt.

A pot készült kiváló minőségű rozsdamentes acélból (18/10), valamint egy három rétegű rozsdamentes acél nap tökéletes hőeloszlás az egész kötet a bankot. Biztonsága érdekében a egészségkárosodást főzés biztosítja a védelmi rendszer 5 biztosítékok. Kukta Tefal Secure5 Neo alkalmas minden típusú tűzhelyek, beleértve az indukciós. A gyakorlati előnye, gőz jelenlétében edények helyezése ahol pároljuk élelmiszereket csak párolt. 

Köszönhetően a hosszú nyél és egy új zárórendszer automata zár manipulálásával pot nagyon egyszerű, akár egy kézzel. Teljes térfogata 8 liter, ami elég, hogy a főzés az egész család, és egy lehetséges látogatást. Společnost Tefal poskytuje záruku na nádobu po dobu 10 let.

méretek:
395 x 300 x 220 mm
 

Paraméterek

Típus

Típus Kukta

Szett tulajdonságai

Fazekak/serpenyők száma egy készletben 1 db
Kód:  TEFNT002
Termékszám:  P2534432
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20