Oldal frissítése

Tefal QB612D38

4,7 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tefal QB612D38

Tefal QB612D38

Kiváló segítség a mindennapi főzésben!

Engedd szabadjára a kreativitásodat a Tefal Masterchef Gourmet+ konyharobotjával, amely tökéletes konyhai kisegítőd lehet. 1100 W teljesítményű motorjával és 4.6 literes kapacitásával 1,8 kg tészta – vagy más konyhai alkotás - kezelésére alkalmas. Az egyedülálló Flex habverővel tökéletes habot készíthetsz már egyetlen tojásból is. A nagy teherbírású fröccsöntött keverő és dagasztókar használatával az édes tészták és kenyér- vagy pizza tészták készítése gyerekjáték lesz. A készüléket a pompás kialakításon és a továbbfejlesztett alapon kívül egy keverőtál és a vezérlőgombok egészítik ki. Készíts ízletes házi készítésű ételeket a remek kiegészítők segítségével: rozsdamentes acél tumixgép, aprító/reszelő és húsdaráló.


Tefal QB612D38

Szabadalmazatott Flex habverő: a levegős és sima tojáshabért, akár egyetlen tojásból.

A különleges kialakításű FLEX habverő könnyedén leér a tál aljára, így azonnal tökéletesen könnyű, habos csodát produkál.


Tefal QB612D38

Bolygó rendszerű mozgás a tökéletes eredményért

A bolygó rendszerű forgásnak köszönhetően, ahogy a gép feje és a tésztakészítő eszközök ellentétes irányban forognak, a Masterchef Gorumet+ tökéletesen dagasztja, keveri és felveri az összes összetevőt.

Tefal QB612D38

Húsdaráló

Két rozsdamentes acél penge a közepes és nagyméretű daraboláshoz. Az optimális eredmény érdekében a penge önélező funkcióval rendelkezik.

Tefal QB612D38

Kiváló cukrászati alkotások

Dagasztás, keverés és habverés a csúcsminőségű cukrászati eszközökkel: nagy teherbírású fröccsöntött keverő és dagasztókar, valamint Flex habverő a mindennapos nagyszerű használatért.

Tefal QB612D38

4,6 literes nagy tál fogóval

A 4.6 literes tálban akár 10 tojásfehérjét is felverhetsz, vagy akár 40 muffinhoz vagy 3 pizzához elegendő tésztát készíthetsz. A nagy fogóknak köszönhetően a tál kezelése is egyszerűvé válik.

Tefal QB612D38

6 sebesség és Pulzáló funkció

Tefal QB612D38

Aprítás és szeletelés

Négy cserélhető, rozsdamentes reszelőcsőr a finom és durva reszeléshez és aprításhoz.

Tefal QB612D38

Rozsdamentes acél mixer

Ideális forró és hideg alapanyagokhoz, koktélokhoz, jéghez, smoothie-khoz, levesekhez… Tartós és elegáns tál (1,5 literes, rozsdamentes acél. Cserélhető rozsdamentes acél pengékkel az egyszerű tisztíthatóság érdekében.

Tefal QB612D38

Receptkönyv

25 inspiráló recept a mindennapi kényeztetéstől kezdve a cukrászati remekművekig.


10 éves jótállás

  • Könnyen kezelhető kialakítás
  • 10 éves jótállású, megfizethető alkatrészek
  • 6500 szolgáltató központ világszerte

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Keverőszár, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Átlátszó tálfedő, Ballon habverő, Turmix feltét, Húsdaráló, Reszelő dob
Keverőtál űrtartalma 4,6 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 100 W
Keverés típusa Bolygóműves
Sebességfokozatok 8

Anyag

Burkolat anyaga Rozsdamentes acél
Belső áttétel anyaga Műanyag

Méret & súly

Mélység 36,5 cm
Szélesség 36,2 cm
Magasság 56,2 cm
Tömeg 11,23 kg

Szín

Szín Rozsdamentes acél
Kód:  SPTsc1707
Termékszám:  QB612D38
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10