Oldal frissítése

Tefal GV4630 Optimo 2

4,0 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tefal GV4630 Optimo 2

Tedd egyszerűbbé a vasalást ezzel a gőzfejlesztővel. Ez egy nagyon megbízható és gyakorlati segítség a háztartásokba, amely a hagyományos vasalással összehasonlítva akár felére csökkenti a vasalási időt, és akkor több időt tölthetsz szeretteiddel, időt takaríthatsz meg, és sokkal kényelmesebb vele a munkavégzés ezért tökéletes választás a nagy családokba, ahol gyakran kell vasalni.

Tefal Optimo GV4630E0

Teljesítmény

A Ceramic Easy Gliding kerámia lap könnyedén siklik a ruhákon, így a gűrődéseket könnyen eltünteti. A generátorral vízszintes és függőleges helyzetben is gőzölhetsz, a gőzt nagy nyomás alatt bocsátja ki, és ráadásul a mennyisége is akár 3-szor nagyobb, mint a hagyományos vasalóknál. A gőz behatol a szálak belsejébe és így könnyebb eltávolítani a gyűrődéseket és ráncokat. Az ereje és a nyomás lehetővé teszi a több réteg egyidejű vasalását, ezért elegendő, ha például a pólókat vagy törölközőket csak egy oldalról vasalod meg.

Kényelem

Az üzemeltetést egy intuitív panelen végezheted. Maga a vasaló könnyű és ergonomikus fogantyújával ügyesen kezelhető. Ezt egészíti ki a a jól megtervezett Easy Cord kábel, amely nem zavar. Végül, de nem utolsósorban gyönyörű a megjelenése a fehér - lila színkombinációban.

Nagy, 4,2 bar gőznyomás

Függőleges gőzölés

Behatol a szövet belsejébe és könnyen és gyorsan eltávolítja a gyűrődéseket.

Ideális kényes szövetek, például függönyök vasalásához.

Kompakt felépítés és csekély súly

Elektromos vezeték

Extra könnyű hordozhatóság és tárolás, valamint gyors integrált rendszer az elektromos kábel és a gőztömlő tárolására. Akár 30% -kal könnyebb, ** a könnyű kezelhetőségért.

Az elektromos kábelt a generátor belsejében, feltekerve tárolja.

Magas gőzkibocsátás

Gyors felfűtésű gőzfejlesztő

Eltérően a hagyományos vasalótól a gőzt a ruhanemübe nyomás alatt juttatja be, így teljes mértékben hasznosul. Akár 110 g/perc = 3x több gőz*.

Generátor 4 percen belül használatra kész.

Kerámia vasalótalp

Elegendő tartálytérfogat

Könnyen siklik ezért gyors és könnyű a vasalás.

A tartály térfogata 0,7 liter.

Tefal Optimo GV4630E0

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzgenerátor
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Gyorsmelegítés

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 200 W
Gőzkibocsátás 110 g/perc
Vasalótalp anyaga Kerámia

Szín

Szín Lila
Kód:  TEFZN004
Termékszám:  GV4630E0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20