Oldal frissítése

Tefal Optigrill

Tefal Optigrily

Tefal Optigrill

A Tefal Optigrill kontaktgrill kész mesterszakáccsá léptet elő a grillezés során. Véresen, közepesen átsütve vagy jól átsütve szereted? A Tefal Optigrill sütési fokozat visszajelző funkciójának köszönhetően a készülék a grillezési időt a hús méretéhez és vastagságához igazítja az ízlésednek megfelelően. A Tefal kontaktgrillek innovatív sorozata bemutatja a Tefal Optigrill grillkészüléket - 6 speciális automata programmal hamburgerek, steakek vagy tenger gyümölcseinek elkészítéséhez. A pontosabb sütéshez válaszd a Tefal Optigrill + készüléket négy fokozatú kézi üzemmóddal. A Tefal Optigrill XL legmagasabb szintű sorozat nagyobb grillfelülettel rendelkezik, 9 automata programmal. Tehát rajtad múlik, hogy melyik Tefal kontaktgrill készüléket választod. Ami biztos, az az, hogy egyik Tefal készülékkel sem nyúlsz mellé.

Paraméterek módosítása
21 termék

Tefal Optigrill

A Tefal Optigrill kategóriában összesen 21 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05