Oldal frissítése

Tefal Masterchef Gourmet QB404H38

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tefal Masterchef Gourmet QB404H38

bolygómozgásról

Blender Tefal Masterchef Gourmet QB404H38 modern és kényelmes helper a konyhában. Peak robot egy egyedi bolygómozgás, ahol a keverési horgok merőleges a fej egység, amely forog mentén tálba, így biztosítva az optimális keverési az egész edényben. Köszönhetően, hogy 100% -át feldolgozza az összes hozzávalót. A robot egy nagy teljesítményű 900 W, amely egyszerűen a saját keverék tésztát kenyér vagy sütemény, vagy vágjuk zöldséget.

Tökéletes nyersanyagok feldolgozása

Multifunkcionális robot gyúrni, keverjük össze, és ostor. Gyakorlati kiegészítők, keresse fel a tésztát horog egy nehéz és kemény tésztát élesztővel keverjük habverővel alakú léggömb A habverővel és habverővel a tökéletes hó, krém és krémek.Elkészítéséhez nyers eszköz fel van szerelve egy 4 literes rozsdamentes acél tál, amely lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen készíteni, legfeljebb 1,6 kg tészta és 8 tojásfehérjét. Beállítható 6 sebesség és pulzus üzemmódban, amely rövid távon akár 172 fordulat percenként.

egyszerű kezelhetőség

Könnyen látható piktogramok az első a robot ajánljuk a legjobb kombináció a kiterjesztések és a sebesség, amely meggyorsítja és megkönnyíti használatát mind a kezdő és haladó.A robot jön gazdag tartozékok - rozsdamentes acél tartály fogantyúval foglalkoztatás elleni védelem a fröcskölés, rendkívül ellenálló keverés habverők, keverők 1,5 literes, 4 kúpos fúvókák rács és a szeletelés.Minden rozsdamentes acél mellékleteket és alkatrészek könnyen mosogatógépben. Könnyíti meg a munkát, és kap a szükséges jogbiztonságot és időt a konyhában. Ne félj a kreativitás szakmai planetáris robot.

Műszaki adatok:

Fogyasztás:
900 W

Keverés típusa:
Planetary mozgás - keverés horgok vannak beállítva merőleges a fejét, ami forog mentén a tálat, így biztosítva az optimális keverési egész hajó

szabályozás:
A központ piktogramokkal - könnyen látható piktogramok az első a robot ajánljuk a legjobb kombináció a bővítmények és sebesség - ez a funkció gyorsabban és könnyebben használható mind a kezdő és haladó

Száma sebesség:
6 sebesség + impulzus kapcsoló (ajánlatos használni mixer)

tartozékok:
4 literes rozsdamentes acél tartály fogantyúval és fröccsenő víz elleni védelem
Nagymértékben ellenáll a keverés hajtók (verés, mixelés, dagasztás)
Blender 1.5 liter
4 kúpos fúvókák rács és szeletelése

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Dagasztószár, Feltét habveréshez, Ballon habverő, Turmix feltét

Tulajdonságok

Teljesítmény 900 W
Sebességfokozatok 6
Tulajdonságok PULSE (Turbo) gomb

Anyag

Burkolat anyaga Rozsdamentes acél, Műanyag

Méret & súly

Mélység 56 cm
Szélesség 37 cm
Magasság 37 cm
Tömeg 8,94 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  TEFKR002
Termékszám:  QB404H38
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05