Oldal frissítése

Tefal Masterchef 5000 DO5141 fehér

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tefal Masterchef 5000 DO5141 fehér

A fehér Tefal Masterchef 5000 DO5141 egy modern készülék, amely használatával kényelmet hozz minden konyhába. A konyhai robotgép 750 wattos, hatalmas teljesítménnyel rendelkezik, lehetővé téve például a palacsintatészta könnyű elkészítését vagy a zöldségek gyors felvágását. A multifunkciós robotgép nem csak keverésre, de szeletelésre és aprításra is kiváló. A praktikus tartozékok között található egy rozsdamentes acélból készült aprítókés, egy emulgeáló korong és egy kétoldalú vágókorong a szeleteléshez és aprításhoz. A készülék biztosítja a nyers alapanyagok tökéletes feldolgozását.

A Tefal Masterchef konyhai robotgép egy 2 literes keverőtállal és egy 1,25 literes mixerrel is rendelkezik. 2 sebességfokozat és a pulse üzemmód közül választhatsz, amelynél a gép eléri akár a 172 fordulatszámot percenként. A robotgép eleje piktogramokkal is el van látva, így használata rendkívül egyszerű kezdők és haladók számára egyaránt. A készülék rendelkezik egy beépített tárolóval a tápkábel számára. A csúszásmentes elemek biztosítják a gép kényelmes használatát.

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Turmix feltét

Tulajdonságok

Teljesítmény 750 W
Keverés típusa Középoszlopos
Sebességfokozatok 2
Tulajdonságok PULSE (Turbo) gomb

Szín

Szín Fehér
Kód:  TEFKR006
Termékszám:  DO5141
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10