Oldal frissítése

Tefal kukta Clipso One Modulo 6 liter P4260779

4,9 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tefal kukta Clipso One Modulo 6 liter P4260779

High-end, kiváló minőségű főzőedénytől Clipso Modulo One Tefal egyedülálló szabadalmaztatott rendszer kezeli a nyitó és záró edényeket csak az egyik kezét - egy egyszerűbb már nem is lehetne. Térfogata 6 liter, és egy tartós háromrétegű Indukciós nap. Két réteg rozsdamentes acél egészül ki az alumínium réteg, ez a kombináció tökéletes hőelosztást és erőt keresztmetszetben. Ezért főtt étel ebben pot főtt akár 3-szor gyorsabb, mint egy klasszikus bankot.
 

Legfontosabb jellemzők

  • 6 liter
  • A szabadalmaztatott nyitó és záró rendszer
  • Megtervezett alsó indukciós
  • Két beállítás nyomás
  • gőz kosár
  • Garancia a fém része a pot 10 éves

főzés egyszerűbb

A csomag is gőz kosár kis lyukakat célja elsősorban főzhetnek gőz. Amikor a főzés, akkor lehet választani a két beállítási helyzet a nyomás - alacsony nyomás zöldség, rizs és burgonya. A második, a magas nyomás előállítására alkalmas a hús és hal. A pot is fel van szerelve visszahúzható fogantyúk, amelyek megkönnyítik a boltban. Természetesen van öt biztonsági szelepek a maximális biztonság érdekében. 

Paraméterek

Típus

Típus Kukta

Szett tulajdonságai

Fazekak/serpenyők száma egy készletben 1 db
Kód:  TEFNT004
Termékszám:  P4260779
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05