Oldal frissítése

Tefal kenyér a világ PF611838 Powermix 500W + HB FOOD HT610138

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tefal kenyér a világ PF611838 Powermix 500W + HB FOOD HT610138

Ez a konyha szett összeköti kenyér a világ PF611838 és Powermix 500W HB FOOD HT610138 1600-re Tefal talál valamit, még a legigényesebb szerelmeseinek főzés. A szett lesz a hűséges asszisztense elkészítéséhez szinte bármilyen ételt rövid idő kemény munka nélkül.

tökéletes kéreg

Ezzel pékség süsse a kényelmes konyha legjobb pékség. Egy kis LCD kijelző mutatja az összes vonatkozó információt. K dispozici vám bude celkem 19 programů pro přípravu baget, žemlí nebo chlebů. Ízlés szerint, akkor könnyen létre három különböző színárnyalat a héja. Szerint a fogyasztók száma is elkészíthetik kenyér 750 g, 1000 g vagy 1500 g. A késleltetett indítás, akkor elkezd tervezni előkészítés szükséges. Végül meg kell említeni a hőmérséklet függvényében karbantartás, ami megtartja a kenyér friss és ropogós.

legfontosabb jellemzői

  • A választás a 19 programok
  • Válasszon a 3 árnyalatú héja
  • Lehet választani a három kenyér tömege
  • Késleltetett indítás akár 15 órán
  • A függvény fenntartani az állandó hőmérsékletet
  • Nagy kialakítás és könnyű karbantartás

Keverjük össze a szükséges

Ez a kicsi és kompakt konyhai kisegítő segítséget nyújt a felkészülés a kedvenc ételek. Berendezések 500W megadja a lehetőséget, hogy válasszon az öt erő beállításait vagy Turbo mód. Széles tartozék készlet segítségével habverővel tojásfehérjét, felkészülés nehéz tészta, vagy keverni a hozzávalókat két habverő habverő, két dagasztó és a merülő mixer. A szett tartalmaz még egy műanyag tartály térfogata 0,6 liter. 

legfontosabb jellemzői

  • A teljes energiafogyasztás 500 W
  • 5 beállítás + Turbo
  • A széles körű tartozékok
  • kompakt méretek

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Tulajdonságok

Töltet tömege 1 500 g
Kód:  TEFSET05
Termékszám:  PF6118
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15