Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Tefal Ingenio Premium krumplinyomó K1181214

5 3 értékelés
6 890 Ft

Tefal Ingenio Premium krumplinyomó K1181214

A rendkívül hasznos Tefal Ingenio Premium konyhai krumplinyomót a burgonya- és zöldségpüré készítésénél fogod leginkább értékelni. Pürésítéskor megőrzi a zöldségek természetes ízét. Az elegáns fekete, rozsdamentes acélbetéttel ellátott masszív nyélnek köszönhetően kényelmesen tarthatod kézben az eszközt. A nyél praktikus akasztóval rendelkezik, és egy szilikonból készült biztonsági gyűrű is található rajta. A nyomó könnyen tisztítható, egészségügyi szempontból biztonságos anyagból gyártották és mosogatógépben elmosogatható. Szerezd be ezt a praktikus segédeszközt a konyhádba, hogy könnyedén pépesíthesd az ételeket. 

A Tefal Ingenio Premium K1181214 krumplinyomó legfontosabb jellemzői

  • Tefal Ingenio Premium K1181214 krumplinyomó fekete színben. 
  • Masszív fogantyú rozsdamentes acélbetéttel. 
  • Ideális burgonya vagy zöldségek pépesítéséhez. 
  • Kiváló minőségű rozsdamentes acél és szilikon biztonsági gyűrű. 
  • Nyílás a felakasztáshoz és könnyű karbantartás. 
  • Erő, tartósság, biztonság és hosszú élettartam jellemzi az eszközt. 
  • A krumplinyomót elmosogathatod mosogatógépben. 

Kód:  TEFST111
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  K1181214
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10