Oldal frissítése

Tefal FV4980E0 Smart Protect

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tefal FV4980E0 Smart Protect

Az intelligens Stealth FV4980E0 gőzölős vasaló Smart Protect funkciója az intelligens technológia, amely meghatározza a gőz hőmérsékletét és intenzitását a megmunkálandó anyagnak megfelelően . A mosásod biztonságban lesz. Kiváló vasalási eredményeket ér el a Durilium AirGlide csúszós vasalófelületnek köszönhetően, amely aktív gőzölő nyílásokkal rendelkezik a vasalótalp közepén és kiváló gőzzel.A változó gőz elérheti a 40 g / perc sebességet és a 180 g / perc gőzszintet, így mindig gőzt kap, hogy kiegyenlítse a legporgatóbb anyagokat. 2,600 W-nak köszönhetően a vas nagyon rövid idő alatt felmelegedhet. Annak elkerülése érdekében, hogy az alacsony hőmérsékleten végzett vasalás elkerülje a vasalást, a vasnak van egy cseppfolyósodás elleni funkciója, ami megakadályozza a cseppek festését. A legnehezebb helyek vasalásához, például a gombok körül, a vasnak van egy kúpos lábujja, amely megkönnyíti a vasalást. A nagyobb biztonság az automatikus kikapcsolási funkciót 8 perces inaktivitás után függőleges helyzetben és 5 perc elteltével vízszintes vagy oldalsó helyzetben biztosítja.

A Tefal FV4980E0 Smart Protect gőzölős vasaló legfontosabb jellemzői

  • Az intelligens technológia automatikus hőmérséklet- és gőzbeállítása
  • Gőzmennyiség 180 g / perc, változó gőz 40 g / perc
  • Víz tartály térfogata 270 ml
  • Durilium AirGlide csúszós vasaló
  • Automatikus kikapcsolás funkció
  • Anti-cseppfolyósodásgátló funkció
  • Vékony lábujj a gombok körüli könnyebb vasaláshoz
  • Teljesítményfelvétel 2600 watt
  • Az Eco üzemmód 20% energiát takarít meg
  • Franciaországban készült

Automatikus hőmérséklet és gőz beállítás Smart Protect

Az intelligens intelligens technológia dönt a hőmérséklet és a gőz megfelelő kombinációjáról a vasanyag alapján. Tehát nem kell aggódnia, hogy a ruháit égetik. Teljes biztonságban lesz.

Durilium AurGlide csúszós vasaló

A Durilium AirGlide vasalódeszka a legjobb Tefal csúszási kényelemmel teszi a vasalást könnyű és kényelmes. Ugyanakkor a felület rendkívül karcolásálló , így nem kell aggódnia, hogy vasalható cipőt és hasonlót.A lemezen nagy számú aktív nyílás található a csúcson, az oldalakon és még a vasalófelület közepén. Ez biztosítja a maximális gőzelosztást.

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen), Automatikus kikapcsolás

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 600 W
Gőzkibocsátás 40 g/perc
Gőzlövet 180 g/perc
Vasalótalp anyaga Durilium

Szín

Szín Fehér, Kék
Kód:  TEFZN044
Termékszám:  FV4980E0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05