Oldal frissítése

Tefal Emotion 22 cm fazék fedővel E8237914

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tefal Emotion 22 cm fazék fedővel E8237914

Ha gyakran főzöl, a kiváló minőségű Tefal Emotion lábas kiváló segítséged lesz a konyhában. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, tökéletesre csiszolt felülettel, amely maximalizálja az edény tartósságát. Hála a szintjelzéseknek a belső falán, mindig tudni fogod, mennyi nyersanyagot tartalmaz a fazekad. Formatervezett és szilárd fogantyúi könnyű kezelhetőséget biztosítanak. A rendkívül erős indukciósalj megakadályozza a deformálódást és a hőt egyenletesen oszlatja el. Tartalmaz egy rendkívül tartós üvegből készült fedelet is, amely gőzelvezető szeleppel van felszerelve. 

Legfontosabb jellemzők

  • Minden típusú tűzhelyhez, indukcióst is beleértve
  • Erős indukciós edényalj az egyenletes hőeloszláshoz
  • Folyadékszintmérő az egyszerű számoláshoz
  • Elegáns, szilárd fogantyú a könnyű kezelhetőséghez
  • Űrtartalom 6,2 liter
  • 10 év garancia
  • Egészséges főzési módszer

Gyakorlati segítség

A magasfalú Tefal Emotion fazék alkalmazható minden típusú tűzhelyen, beleértve az indukciós főzőlapokat is. Nagy előnye, hogy sütőbe is rakható,  175 °C-os maximális hőmérsékletig. A Tefal lehetővé teszi, hogy szennyezett edényeidet akár mosogatógépben is elmoshasd. El leszel ragadtatva a minőség és a kedvező ár kombinációjától!

Kényelmes és barátságos

A Tefal márka edényei mindig garantálják a kényelmes, gyors, és nem utolsósorban egészséges főzést. Ergonomikus fogantyúi biztosítják a kényelmet és megvédenek a fájdalmas égési sérülésektől. A Tefal edények kialakítása biztonságos és környezetbarát. Nem tartalmaz ólmot, kadmiumot vagy PFOA-t, amely egy háztartási eszközök gyártásához széles körűen alkalmazott sav, annak ellenére, hogy nagyon veszélyes az emberek és a környezet számára egyaránt. 

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Fedő Igen

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők Mosogatógépben mosható, Sütésálló
Kiegészítők Fedő

Tűzhely típusa

Főzőlap/Tűzhely Gáztűzhely, Elektromos főzőlap, Indukciós főzőlap, Kerámia főzőlap

Edény átmérője

Edény átmérője 22 cm

Szett tulajdonságai

Fazekak/serpenyők száma egy készletben 1 db
Kód:  TEFA004
Termékszám:  E8237914
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05