Oldal frissítése

Tefal Clipso Minut P4624869

4,9 34 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tefal Clipso Minut P4624869

A Tefal Clipso Minut Easy kukta segítséget nyújt az ízletes és egészséges ételek gyors, és egyszerű elkészítésében. Ez a praktikus eszköz a modern megjelenésével és nagy űrtartalmával fog kiemelkedni a konyhádban. Segítségével könnyen készíthetsz ételeket akár az egész család számára. A kukta részét képezi egy párolókosár is, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és egészségesen, a legtöbb vitamint megtartva készítsd el az ételeket. Az ilyen típusú kukták egyik előnye, hogy a főzési módszer a felhasznált alapanyagokhoz igazítható, illetve választhatsz az alacsony vagy a magas nyomású főzés között. Ha van már tapasztalatod a hagyományos kuktákkal, akkor biztosan értékelni fogod, hogy ez az edény könnyen, akár egy kézzel is nyitható és zárható.

A Tefal Clipso Minut Easy 7,5 l P4624869 kukta legfontosabb jellemzői

  • Kukta modern formatervezéssel
  • 80 %-kal több C vitamint őriz meg
  • Lehetőség a mellékelt párolókosárban történő párolásra és főzésre
  • Egyszerű, egy kezes nyitó- és zárórendszer
  • Nemesacélból készült
  • Speciális, három rétegű, szendvics szerkezetű talp
  • A Clipso Minut Easy minden típusú tűzhelyhez alkalmas, beleértve az indukcióst is
  • Ötszintes biztonsági rendszer a biztonságos használat érdekében
  • Gőzkiengedő rendszer
  • Színkivitelezés: fekete-nemesacél

Clipso Minut Easy kiváló minőségű anyagból

A Clipso Minut Easy kukta rozsdamentes acélból készült. A Tefal az edény aljánál is jól teljesített. A három rétegű, nemesacélból készült, szendvics szerkezetű alj alumínium talpat rejt, amely az egész felületen egyenletes hőeloszlást biztosít. Ráadásul a Tefal edényekhez felhasznált anyagok teljes mértékben biztonságosak és az egészségre ártalmatlanok: nem tartalmaznak  ólmot, kadmiumot vagy egyéb káros anyagokat. A felhasznált anyagok minősége tükröződik a nemesacél edény 10 éves garanciájában. Az előnyök listája kétségtelenül magában foglalja azt is, hogy a kukta minden típusú tűzhelyhez alkalmas, beleértve az indukcióst is.

5 + 1 funkció a biztonságos használatért

A Clipso Minut Easy kukta fő biztonsági eszköze egy működtető szelep, amely szabályozza a főzés közben a kuktában kialakuló nyomást, valamint csökkenti a rugórendszer által megkövetelt, felesleges gőzmennyiséget. Ha a működtető szelep meghibásodik, a biztonsági szelep automatikusan átveszi a szerepét. A kiegészítő rugórendszernek köszönhetően magától is elvezeti a felesleges gőzt. Abban az esetben, ha mindkét szelep meghibásodna (ami elég valószínűtlen), a nyomás az edényben összenyomja a fedő tömítését, így a felesleges gőz az edény és a fedő közötti nyíláson keresztül távozik. Azonban a Tefal maximális biztonságot garantál a kukta használata során.

Egyszerű nyitás és zárás egy kézzel

A szabadalmaztatott rendszernek köszönhetően az edény rendkívül könnyen, egy kézzel nyitható és zárható. Ám amint a nyomás megnő az edény belsejében, már nem nyitható ki, és fordítva. Ha a fedő nem megfelelően áll és az edény nem zárható le biztonságosan, akkor nem jön létre nyomás. A biztonsághoz a fogantyú-rendszer is hozzájárul. Ha valaki függőleges irányba akarná fordítani a fogantyúkat, azaz megpróbálná kinyitni az edényt, akkor egészen addig nem lenne rá képes, amíg az nyomás alatt áll. A Tefal Clipso Minut Easy egyszerűen a tökéletes segítség az egészséges ételkészítéshez, ráadásul mindig olyan biztonságos, amennyire csak lehetséges.

Űrtartalom:
7,5 l


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 7,5 l

Terméktulajdonságok és tartozékok

Szelepek száma 1
Záródás típusa Egy kezes

Típus

Típus Kukta

Szett tulajdonságai

Fazekak/serpenyők száma egy készletben 1 db
Kód:  TEFTH893
Termékszám:  P4624869
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20