Oldal frissítése

Tefal Karakter indukciós 21 cm C6780252

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tefal Karakter indukciós 21 cm C6780252

Kiváló minőségű serpenyő indukciós Tefal Karakter átmérőjű 21 cm ideális a konyhában. Van egy belső plusz teflon TITANIUM PRO®, hőmérséklet kijelzése Thermo-Spott és kényelmes ergonómikus fogantyú.

extra nepřilnavost

Belső minőség tapadásmentes felület TITANIUM PRO® gazdagított titán és kemény ásványi bázisok. Ez gyógyítható szabadalmaztatott eljárással fúzió. Kitűnik megerősített felső réteg, a hosszú távú ellenállás és magas teflon, ami az élelmiszer biztosan nem nepřipálíte. Erős Indukciós alján egy lemez rozsdamentes acélból biztosítja egy hatékony és egyenletes hőeloszlás a teljes alsó felülete a tartály, és az is ellenáll a deformáció.

A tökéletes irányítást főzés

Pánvička je vybavena indikátorem teploty Thermo-SpotTM. Ez jelzi a pillanatot, amikor a serpenyő elérte a megfelelő hőmérsékletet, és elkezdhetjük az ételek elkészítéséhez. Ez ily módon elkerülhető a túlzott felmelegedését edények és főzési eredményeket fog szó kiemelkedő. Thermo-Spot a két szín, érzékeny a hőmérséklet-változásokat. Amikor elérte az ideális hőmérséklet a sütéshez (körülbelül 180 ° C) szilárd anyagot kapunk szín indikátor.

Kényelem és biztonság

Pánve od firmy Tefal jsou vždy zárukou pohodlného, rychlého a v neposlední řadě také zdravého vaření. Az ergonomikus fogantyú biztosítja a kényelmet, valamint védelmet nyújt a fájdalmas sérülést okoz. Tefal edény is le van tiltva teljesen ártalmatlan és környezetbarát. Nem tartalmaz ólmot, kadmiumot sav PFOA amely a termelés ételek széles körben használják annak ellenére, hogy nagyon veszélyes ember és a környezet számára. Tefal indukciós fazék karakter használható gáz, elektromos, vitro kerámia és indukciós hőforrás.

A legfontosabb előnyök:

  • Extra tapadásmentes felület TITANIUM PRO®
  • Indukciós erős bázis tökéletes hőelosztást
  • Megbízható hőmérséklet kijelző Thermo-Spott
  • Ergonomikus fogantyú a maximális kényelem
  • Egészséges főzési módszer

Műszaki adatok:

Átmérő a medence:
21 cm

anyaga:
alumínium
rozsdamentes acél

A belső felület:
TITANIUM Nonstick PRO®

Szín:
piros

Paraméterek

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője 21 cm

Felszín

Belső felület Titánkeverék

Típus

Típus Klasszikus

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők Hőindikátor
Kód:  TEFNP020
Termékszám:  C6780252
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20