Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Tefal Character C6823852 palacsintasütő, 25 cm

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tefal Character C6823852 palacsintasütő, 25 cm

A kiváló minőségű, 25 cm átmérőjű Tefal Character palacsintasütő ideális segítőd lesz a konyhádban. Új, tapadásmentes Titanium Pro felülettel, szilárd, háromrétegű Induction talpazattal és kényelmes, ergonomikus XXL fogantyúval rendelkezik.

A kiváló minőségű, tapadásmentes Titanium Pro belső felületet titánnal és kemény ásványi anyaggal dúsították. A serpenyőt szabadalmaztatott fúziós eljárással edzették. Ezenkívül megerősített felső réteggel és hosszú élettartammal büszkélkedhet. A nagyszerű tapadásmentes tulajdonságának köszönhetően nem égeted oda az ételed. A szilárd Induction alj és a rozsdamentes acél lemez biztosítják a hatékony és egyenletes hőeloszlást a serpenyő alsó felületén. Továbbá ellenáll a deformációnak, és konyhai fémeszközökkel is használható. 

A serpenyőt Thermo-Spot hőmérsékletjelzővel látták el. Ez jelzi, amikor a serpenyő eléri a megfelelő hőmérsékletet és elkezdheted a sütést. Ezáltal nem melegszik túl az alja, és az elkészített ételek tökéletesek lesznek. A Thermo-Spot két színárnyalatból áll, amelyek érzékenyek a hőmérséklet változására. Amikor a serpenyő eléri az ideális sütési hőmérséklet (kb. 180 °C), az indikátor egyszínű lesz.

A Tefal Character minden tűzhelytípushoz alkalmas, beleértve az indukciós főzőlapot is. A Tefal márka mindig a kényelmes, gyors és végül, de nem utolsósorban az egészséges főzést garantálja. Az ergonomikus fogantyú kényelmet és ugyanakkor védelmet nyújt a fájdalmas égési sérülések ellen. Ezenkívül a Tefal serpenyő nem ártalmas az egészségre és kíméletes a környezethez. Nem tartalmaz ólmot, kadmiumot vagy PFOA-savat, amelyet széles körben használnak konyhai eszközök előállításához, viszont az emberre és a környezetre nagyon veszélyes. Kimondottan örülni fogsz a minőség és a kedvező ár kombinációjának!

A legfontosabb jellemzői:

  • Extra tapadásmentes Titanium Pro felület
  • Használható konyhai fémeszközökkel
  • Szilárd, háromrétegű Induction talpazat a tökéletes hőelvezetéshez
  • Ergonomikus XXL fogantyú a maximális kényelem érdekében
  • Egészséges és környezetbarát főzés
  • Sütőbe is tehető (175 °C-ig)

Paraméterek és specifikációk:

A serpenyő átmérője:
25 cm

Szín:
Piros

Belső felület:
Tapadásmentes, Titanium Pro

Az alábbi tűzhelytípusokhoz alkalmas:
Elektromos
Indukciós
Kerámia
Gáz
Sütő (175 °C-ig)


Paraméterek

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője 25 cm
Serpenyő aljának külső átmérője 20 cm
Serpenyő magassága 2 cm

Felszín

Belső felület Tapadásmentes, Titánkeverék
Anyag Alumínium
Külső felület Tapadásmentes

Típus

Típus Palacsintasütő

Főzőlap típusa

Főzőlap/Tűzhely Indukciós, Gáz, Kerámia, Elektromos

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők Nem éles fémeszközzel is használható, Sütésálló, Hőindikátor
Kód:  TEFNP051
Termékszám:  C6823852
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15