Oldal frissítése

Tefal ACTIFRY FZ701015

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tefal ACTIFRY FZ701015

A Tefal vállalat világszerte a tapadásmentes edényeiről ismert, ma már vezető szerepet tölt be elektromos háztartási készülékeivel is. Szereti a hasábburgonyát, de szeretne egészségesen enni? Az ActiFry, az új technológiájának köszönhetően, képes 1 kg hasábburgonyát elkészíteni egy kanál (1,4 cl) olajjal.


Porce pro celou rodinu
 

Vacsora gyorsan és könnyen

A tartály kapacitásának köszönhetően akár 1 kg krumplit is készíthet egyszerre. Így ízletes, ugyanakkor egészségesebb krumplit süthet az egész család (4 fő) részére.

egészséges sütés
 

Egészséges sütés

Tápláló és ízletes ételek készítése sütéssel, a legnagyobb innováció. Csak néhány csepp olaj, és a legnagyobb örömöt okozza ízlelőbimbóinak.

 

Paraméterek

Kód:  TEFFR001
Termékszám:  FZ701015
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05