Oldal frissítése

Tefal 28 cm-es Wok serpenyő Expertise C6201952

4,9 26 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tefal 28 cm-es Wok serpenyő Expertise C6201952

Tefal piktogramok

A kiváló minőségű, 28 cm átmérőjű Tefal Expertise Wok serpenyő ideális segítség a konyhában. Új, tapadásmentes Titanium Excellence felülettel, tartós, háromrétegű indukciós aljjal és kényelmes, ergonomikus és robusztus fogantyúval rendelkezik.

A prémium rozsdamentes acél rendkívül ellenálló a korrózióval és a mechanikai sérülésekkel szemben, sőt a fém konyhai eszközök használata által sem sérül meg. Továbbá ellenáll a hő sokknak és tapadásmentes tulajdonságokkal büszkélkedik. A Titanium Excellence különleges, kemény ásványi alapú, tapadásmentes felületének köszönhetően soha nem fogod odaégetni az ételt. Erős, rozsdamentes acéllemezzel ellátott, háromrétegű indukciós alja keresztirányú szilárdságot és hatékony, egyenletes hőeloszlást biztosít a serpenyő alján. Az edény még évek múltán sem deformálódik el, vagy reped meg.

A serpenyő Thermo-Spot hőmérséklet-kijelzővel rendelkezik, amely jelzi, ha a serpenyő elérte a megfelelő hőmérsékletet, és elkezdheted a főzést. Ne melegítsd fel túlságosan az alját, így az eredmény kiváló lesz. A Thermo-Spot két színárnyalata jelzi a hőmérsékletváltozást. Amikor elérte az ideális sütési hőmérsékletet (kb. 180°C), az indikátor egyenletes színre vált.

A Tefal Expertise minden típusú hőforráson alkalmazható, beleértve az indukciós főzőlapot is. Nagy előnye, hogy sütőbe is helyezhető, maximum 175°C-ig. A minőség és a kedvező ár kombinációja biztosan elnyeri tetszésed!

A Tefal márka mindig garantálja a kényelmes, gyors és végül, de nem utolsósorban az egészséges főzést. Az ergonomikus fogantyúk kényelmet és védelmet nyújtanak a fájdalmas égési sérülések ellen. A Tefal biztonságos és környezetbarát. Nem tartalmaz ólmot, kadmiumot vagy PFOA-t, amelyet széles körben használnak a konyhai eszközök gyártásánál, habár nagyon veszélyes az emberre és a környezetre nézve is.

Legfontosabb jellemzők:

  • extra tapadásmentes Titanium Excellence felület
  • fém konyhai eszközök használatának lehetősége
  • erős háromrétegű indukciós alj, amely tökéletes hőelvezetést biztosít
  • ergonomikus fogantyú a maximális kényelemért
  • egészséges és környezetbarát főzés
  • sütőben történő használat lehetősége (175 °C-ig)

Paraméterek és specifikációk:

A serpenyő átmérője:
28 cm

Szín:
Fekete

Belső felület:
Tapadásmentes, hatrétegű Titanium Excellence

A következő hőforrásokon használható:
Elektromos
Indukciós
Kerámia
Gáz
Sütő (175 °C-ig)

Paraméterek

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője 28 cm
Serpenyő aljának külső átmérője 17 cm
Serpenyő magassága 8 cm

Felszín

Belső felület Tapadásmentes, Titánkeverék
Anyag Alumínium
Külső felület Tapadásmentes

Típus

Típus Wok

Főzőlap típusa

Főzőlap/Tűzhely Indukciós, Gáz, Kerámia, Elektromos

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők Nem éles fémeszközzel is használható, Sütésálló, Hőindikátor
Kód:  TEFNP034
Termékszám:  C6201952
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10