Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Tefal 25cm-es Palacsintasütő Expertise C6203852

5 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tefal 25cm-es Palacsintasütő Expertise C6203852

Tefal Expertise 25cm-es palacsintasütő

Készíts könnyen és gyorsan ízletes palacsintát az egyedülálló serpenyőben, amely segít a professzionális eredmény elérésében. A 25 cm átmérőjű Tefal palacsintasütő extra tartós Titanium Excellence felülettel, innovatív hőmérséklet-indikátorral, robusztus fogantyúval és rendkívül erős, tartós aljjal rendelkezik. Tökéletes és lágy palacsintát készíthetsz vele, és soha többé nem akarsz majd más serpenyőt használni.

Legfontosabb jellemzők

  • Extra tapadásmentes Titanium Excellence felület az egészséges és kényelmes főzésért
  • fém konyhai eszközök használatának lehetősége
  • Erős, rozsdamentes acél alj, amely tökéletes hőelosztást biztosít
  • Ergonomikus kialakítású, szilárd fogantyú a maximális kényelemért
  • Minden típusú főzőfelületen használható (gáz, indukció, üvegkerámia és sütő)
  • A Thermo-Spot hőmérséklet-indikátor figyelmeztet a megfelelő hőmérsékletre

Tapadásmentes titán felület és rozsdamentes acél alj

A serpenyőt tartós és tapadásmentes, hatrétegű felülete teszi különlegessé, amely kemény ásványi alappal, és maximális keménységű dupla titán réteggel rendelkezik. Ennek a szabadalmaztatott rétegnek köszönhetően a serpenyő felülete tökéletesen védett, és akár 12 évig, mindennapi használat mellett is megőrzi minőségét. Természetesen a rozsdamentes acéllemezzel rendelkező speciális indukciós alj hatékony és egyenletes hőeloszlást biztosít a felületen. Ezenkívül a serpenyő védett a lehetséges deformáció ellen, így éveken át, intenzív főzés mellett is megőrzi formáját.

Az indikátornak köszönhetően tudni fogod, mikor kezd a főzést

Egyik legfontosabb előnye a különleges Thermo-Spot hőmérséklet-indikátor, amely lehetővé teszi a serpenyő megfelelő hőmérsékletre történő felmelegedésének pontos becslését. A serpenyő közepén található speciális réteg hőérzékeny, és ha a serpenyő 180°C-ra melegszik, az indikátor piros színűre vált. A mutatónak köszönhetően pontosan fogod tudni, mikor kezdheted el az étel elkészítését.

Többfunkciós használat, különös tekintettel a kényelemre

A tapadásmentes serpenyő minden főzőfelületen használható: hagyományos gáztűzhelyen, üvegkerámia vagy indukciós főzőlapon, sőt sütőben is, 175 °C-ig. Az egyedi szabadalmaztatott felületnek köszönhetően az ételeket minimális zsírtartalom mellett készítheted. Sőt, bátran használhatsz klasszikus fém konyhai eszközöket anélkül, hogy megsértenéd a serpenyő belsejét. A kényelmes főzést a nagy és ergonómikusan kialakított fényes króm részletekkel rendelkező fogantyú is elősegíti.

Csak jó minőségű és ártalmatlan anyaghasználat

Az exkluzív Tefal Expertise termékcsalád serpenyője kizárólag környezetbarát és minőségi anyagokból készül. Nem tartalmaz ólmot, kadmiumot vagy PFOA-t, amelyet széles körben használnak a konyhai eszközök gyártásánál. Készíts minőségi ételeket, és élvezd a kényelmes és egészséges főzést ezzel a palacsintasütővel. Sőt nagyon könnyű karbantartást és kényelmes tisztítást is biztosít.

Paraméterek

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője 25 cm
Serpenyő magassága 7 cm

Felszín

Belső felület Tapadásmentes, Titánkeverék
Anyag Alumínium
Külső felület Tapadásmentes

Típus

Típus Palacsintasütő

Főzőlap típusa

Főzőlap/Tűzhely Indukciós, Gáz, Kerámia

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők Nem éles fémeszközzel is használható, Mosogatógépben mosható, Sütésálló, Hőindikátor
Kód:  EAY9003g
Termékszám:  C6203852
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20