Oldal frissítése

Tefal 24cm Duetto A7040484

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tefal 24cm Duetto A7040484

Tefal ikony nadobi 3

A 24 cm-es Tefal Duetto kiváló minőségű rozsdamentes acél serpenyő ideális konyhai segédeszköz. Vastag falai, tökéletesen polírozott felülete, szilárd háromrétegű indukciós alj és kényelmes ergonómikus fogantyú biztosítja a minőséget.

A prémium rozsdamentes acél rendkívül ellenáll a korróziónak és a mechanikai sérülésnek. Még a konyhai eszközök használata sem árt neki. Ráadásul erősen ellenálló a hősokkoknak és a kiváló  tapadás mentes felülete garantálja, hogy  az étel soha nem fog leégni. Az erős háromrétegű indukciós alj hatékony és egyenletes hőeloszlást biztosít az seprenyő alján és  szilárdságot a keresztmetszetén. Így az edények még évekig tartó használat után sem lesznek eldeformálódva vagy elgörbülve.

A Tefal Duetto bármilyen típusú hőforráshoz alkalmas, beleértve az indukciós főzőlapot.   Nagy előnye, hogy  sütőbe is teheted,  180 ° C hőmérsékletig. A Tefal nem korlátoz a mosogatásban sem, mivel a serpenyőt mosogatógépben is moshatod. Le leszel nyűgözve a  minőségi és a kedvező ár kombinációjával!

A Tefal serpenyők és edények mindig garantálják a kényelmes, gyors és nem utolsó sorban az egészséges főzést. Az ergonomikus fogantyúk kényelmet és védelmet nyújtanak a fájdalmas égési sérülések ellen. A Tefal környezetbarát és nem károsítja az egészséged. Nem tartalmaz ólmot, kadmiumot vagy PFOA-t, amelyet széles körben használnak az edények előállításához, még akkor is, ha nagyon veszélyes az emberekre és a környezetre.

A legfontosabb előnyei:

  • Extra tapadásmentes belső felület
  • Lehetőséged van fém konyhai eszközök használatára
  • Erős Indukciós alj a tökéletes hőelvezetés érdekében
  • Ergonomikus fogantyú a maximális kényelemért
  • Egészséges főzés
  • 10 év garancia

Paraméterek és specifikációk:

A serpenyő átmérője:
24 cm

Anyaga:
Rozsdamentes acél

Belső felülete:
Tapadásmentes

Színe:
Ezüst

Megfelelő hőforrások:
Elektromos
Indukciós
Kerámia
Gáz
Sütő

Paraméterek

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője 24 cm
Serpenyő aljának külső átmérője 17 cm
Serpenyő magassága 5 cm

Felszín

Belső felület Tapadásmentes
Anyag Rozsdamentes acél
Külső felület Tapadásmentes

Típus

Típus Klasszikus

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők Nem éles fémeszközzel is használható, Sütésálló, Hőindikátor
Kód:  TEFNP067
Termékszám:  A7040484
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20