Oldal frissítése

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a vonatkozó kormányrendelet értelmében  bemutatótermünk csomagátadó pontként változatlan nyitvatartással üzemel.

Március 15-én, hétfőn budapesti bemutatótermünk zárva tart, az interneten azonban ezen a napon is kényelmesen vásárolhatsz

TEC USB-C Travel Dock 4K HDMI vagy VGA

TEC USB-C Travel Dock 4K HDMI vagy VGA

Az I-TEC USB-C 4K hordozható dokkoló állomás kompakt méretének, könnyű súlyának és egyszerű használatának köszönhetően ideális választás lehet utazáshoz. A dokkoló állomás és egy USB-C kábel segítségével pillanatok alatt könnyedén csatlakoztathatod kedvenc készülékeidet a laptophoz/tablethez/számítógéphez. Egy személyre szabott hordozható iroda, amely minden igényedet kielégíti majd. Csatlakoztasd a notebookhoz, tablethez vagy az asztali géphez egy USB-C vagy Thunderbolt 3 kábel használatával.Bővítsd ki asztali számítógépedet egy HDMI vagy VGA képernyővel, csatlakoztasd hozzá projektorodat vagy a HDMI bemenettel rendelkező tévédet. A dokkoló állomás támogatja a HDMI - 4K Ultra HD technológiát, 3840x2160 felbontással (30 Hz) és audió jellel együtt, valamint a Full HD minőséget (1920x1200, 60 Hz) VGA kábellel. Egyszerre azonban csak egyet használhatsz ezek közül.
Gigabites Ethernet csatlakozóval. A dokkolóval könnyen hozzáférhetsz majd a 10/100/1000 Mbps hálózathoz. Így bármikor kihasználhatod a villámgyors internet nyújtotta lehetőségeket. A dokkoló állomás két darab USB 3.0 csatlakozóval van felszerelve: szabványos USB 3.1/3.0/2.0 eszközökhöz és nagy sebességű adatátvitelhez (5 Gbps). Helyet kapott rajta még egy USB-C típusú port is a legmodernebb eszközök csatlakoztatásához. Noha az eszköz ezen a csatlakozón keresztül nem támogatja a streamelést, laptopok, tabletek vagy okostelefonok töltésére kiválóan alkalmas (Power Delivery funkcióval).


Villámgyors internet az I-TEC USB-C 4K segítségével

Még akkor is, ha a WiFi a kiváló teljesítmény mellett kényelmes és kompromisszumoktól mentes megoldást kínál, előfordulhat, hogy szükséged lesz a vezetékes Gigabites Ethernet kapcsolatra. Ez a funkció sajnos a legtöbb modern készülékről hiányzik. A Dual Advance Docking Station opciónak köszönhetően azonban könnyedén hozzáférhetsz majd a 10/100/1000 Mbps hálózathoz. Villámgyors internet, megszakítás nélkül. Különleges kialakításának hála az I-TEC USB-C 4K modellje akár közvetlenül a notebook alá is helyezhető. Ezzel nem csak rengeteg hely takarítható meg, de a levegő áramlása is folyamatos lesz, optimalizálva a készülék hőmérsékletét.


Az I-TEC USB-C 4K Travel dokkolóállomás legfontosabb jellemzői

 • 1x USB-C 3.1 laptophoz, tablethez, asztali géphez vagy okostelefonhoz
 • 1x HDMI, akár 4K felbontással (3840x2160, 30 Hz)
 • 1x VGA akár Full HD felbontással (1920x1200, 60 Hz)
 • 1x USB-C tápegység/adatport - Power Delivery funkcióval
 • Hordozható számítógépek, tabletek vagy okostelefonok töltéséhez, Power Delivery funkcióval (ez a felület lehetővé teszi, hogy egy eredeti vagy univerzális hálózati tápegységet USB-C kábellel csatlakoztassunk annak érdekében, hogy a töltés folyamatos legyen. A csatlakozó ráadásul az adatátvitelt is támogatja.
 • 2x USB-A 3.0 technológia USB 3.1/3.0/2.0 eszközök csatlakoztatásához és gyors adatátvitelhez (5 Gbps)
 • Nagy sebességű helyi hálózati és net hozzáférés Gigabites Etherneten keresztül
 • 1x Ethernet GLAN RJ-45 port, amely támogatja a 10/100/1000 Mbps sebességet

A csomag tartalma

 • I-TEC USB-C hordozható dokkoló állomás és kábel (10 cm)
 • Tok utazáshoz
 • Kézikönyv

Hardveres követelmények:
Notebook, tablet, PC vagy okostelefon Windows, Mac vagy Google operációs rendszerrel, szabad USB-C csatlakozó "DisplayPort Alternate Mode" és "Power Delivery" funkcióval; vagy Thunderbolt 3 felület.


5,0
1 vásárló értékelte
100 %
vásárló ajánlja

Kód:  JP909o1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  C31TRAVELDOCKPD20
P-DC1-WEB05