Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

i-TEC

i-Tec header

i-Tec - kiegészítők az irodába és otthonra

A cseh i-Tec vállalat több mint 25 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt egy erős és stabil vállalat hírnevét vívta ki magának, amely Európában, Afrikában és az Egyesült Államokban is jelen van. Információtechnológiai termékekre és megoldásokra specializálódtak, és a legismertebb termékeik közé a dokkoló állomások, kábelek, átalakítók és töltők tartoznak. Nem kell aggódnod a minőség és a megbízhatóság miatt. Az i-Tec termékekkel okosan, gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatod az összes eszközödet.

i-Tec dokkoló állomás

i-Tec dokkoló állomások

Az i-Tec dokkoló állomások olyan intelligens kiegészítők, amelyeket minden laptop-tulajdonos értékelni fog. A laptopodon nincs elég bemenet az egér, a billentyűzet, a nyomtató vagy a kiegészítő monitorok számára? Nem szeretnél több tucatnyi kábelt egyesével csatlakoztatni, valahányszor bemész az irodába? Az i‑Tec dokkoló állomás pontosan ezekre a problémákra jelent megoldást. Az összes perifériát csatlakoztathatod hozzá, majd a laptopodhoz már csak egyetlen kábelt kell csatlakoztatnod, amely a laptopot töltheti is.

i-Tec kábelek és adapterek

Ha olyan megoldást keresel, amellyel bármilyen eszközt egyszerűen és okosan csatlakoztathatsz, akkor az i-Tec USB-C kábelek és átalakítók, amelyek olyan csatlakozókkal rendelkeznek, mint az USB-A, Lightning, de akár HDMI vagy DisplayPort, is érdekelhetnek. Telefonodat vagy a mini pc-t is könnyen csatlakoztathatod a monitorhoz. A gyártó töltőadaptereket is kínál olyan régebbi laptopokhoz, amelyek nem rendelkeznek USB-C töltőporttal.

i-Tec USB-C kábelek, átalakítók
i-Tec kiegészítők

i-Tec kiegészítők

Az i-Tec kiegészítőket nemcsak otthon, hanem az irodában is értékelni fogod. Használd ki az USB hubok és port replikátorok nyújtotta előnyöket, amelyek egy bemenetet több bemenetté alakítanak át, vagy bővítik a csatlakoztatási lehetőségeket. Mindez különösen a tablet- és laptop-felhasználók számára ideális. Az i-Tec a mobiltelefon-rajongókra is gondol, mivel nemrégiben olyan hálózati töltőkkel bővítette portfólióját, amelyek támogatják a gyorstöltést és több kimenettel rendelkeznek.

Paraméterek módosítása
169 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10