Oldal frissítése

TCL TS8212

4,5 4 értékelés
Leárazás -14 %
98 390 Ft 114 990 Ft

TCL TS8212

Vedd körül magad a TCL TS8212 2.1.2 soundbar Dolby Atmos térhatású hangjával!

A TS8212 soundbar a térhatású hangzást még magasabb szintre emeli, nemcsak a Dolby Atmos hangtámogatással, a 300 W teljes zenei teljesítménnyel, hanem a magassági csatorna használatával is, ami azt jelenti, hogy a felfelé irányuló hangszórókkal a hangot magad körül is mozgatod. A nagyszerű, dinamikus hangzás érdekében ezt egy nagy teljesítményű, vezeték nélküli mélynyomó is segíti. Ideális esetben a legkorszerűbb eARC-velellátott HDMI segítségével csatlakoztathatod a TV-hez.

Tapasztald meg a verhetetlen hangzású ATMOSPHERE-t!

A 2.1.2 csatornás soundbar nagyszerű térhatású és dinamikus hangzást produkál, az egy pár magassági csatorna a mennyezet felé irányítja a hangot, és a mennyezetről érkező hangvisszaverődések segítségével fokozza a hang térhatású érzékelését. Tapasztald meg, milyen érzés lenne azon a helyen vagy azon a koncerten lenni! Merülj el a filmek és játékok hangulatában nemcsak a nagyszerű kép, hanem a nagyszerű hangzás révén is! A vezeték nélküli mélynyomó komoly basszus hangzást garantál, miközben vezeték nélkül, egyszerűen és elegánsan csatlakoztatható a soundbarhoz.

A teljesítmény döntő fontosságú a hangélmény szempontjából

Maximális hangerőn a TCL TS8212 300 W-os zenei teljesítményével teljesen elmerülhetsz a dinamikus hangélményben. Hangteljesítmény nélkül nem lehet igazi filmes vagy zenei hangulatot teremteni. A szórakoztatásod érdekében a soundbar ezért nagy teljesítményt nyújt.

Csatlakoztasd a TCL TS8212 soundbart a TV-hez a legújabb HDMI eARC segítségével!

A TS8212 soundbarral nagyszerű hangzással egészítheted ki a TV készülékedet. Bár a soundbar többféle csatlakozást is kínál, a HDMI-t mindenképpen ajánljuk, ha a TV-vel szeretnéd használni. Így a legjobb hangminőséget érheted el, miközben egyszerűbbé és kényelmesebbé teheted a házimozid használatát. A HDMI kábelt csatlakoztasd a soundbar HDMI OUT portjához és a TV ARC vagy eARC jelzésű HDMI-portjához!  
*HDMI-CEC-kompatibilis TV szükséges

TCL TS8212 SoundBar

HDMI eARC és CEC funkcióval

A HDMI eARC segítségével aTCL TS8212 soundbart a TV-hez csatlakoztatva a lehető legjobb hangminőséget élvezheted, beleértve a Dolby Atmos térhatású hangzást Dolby Digital Plus és Dolby TrueHD minőségben is. Ráadásul a HDMI-kábel használata egy HDMI-CEC nevű funkciót is elérhetővé tesz, ami a két eszköz közös vezérlését jelenti egyetlen távirányítóval. Bár a TCL soundbar saját távirányítóval rendelkezik, ha a soundbart HDMI-n keresztül csatlakoztatod a készülékedhez, a TV távirányítója elegendő az alapvető vezérléshez. A különböző gyártók saját marketingnevet használnak a HDMI-CEC-re. Például egy TCL TV-nél a Rendszer menüben bekapcsolhatod a CEC funkciókat, hogy kényelmesen, egyetlen távirányítóval vezérelhesd a TV-t és a soundbart.

*HDMI-CEC-kompatibilis TV szükséges

TCL TS8212 SoundBar

Kényelmes zenehallgatás, kábelek nélkül

A Bluetooth segítségével a TCL soundbart könnyedén átalakíthatod egy nagy teljesítményű zenei rendszerré. Kényelmesen, vezeték nélkül streamelhetsz zenét mobileszközeidről a soundbarra.

A TCL TS8212 soundbar az optimális hangélmény érdekében három hangzási módot kínál 

A TS8211 soundbar három különböző hangzási módjával testre szabhatod a hangzást: Movie, News és Music. Ez ideális beállítást biztosít a különböző műfajú szórakoztató műsorok hallgatásához.


Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus Digitális optikai, HDMI
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth
USB 1 ×

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 300 W

Jellemzők és funkciók

Funkciók ARC
Surround hangzás formátumok Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus
Vezérlés Kijelző, Távirányító

Subwoofer

Mélynyomó csatlakoztatása Vezeték nélküli

Soundbar méretek

Szélesség 100 cm
Mélység 12,2 cm
Magasság 6,5 cm

Mélynyomó mérete

Szélesség 20 cm
Mélység 20 cm
Magasság 35 cm

Tömeg

Teljes tömeg 6,7 kg

Szín

Szín Fekete

Bemenetek

HDMI 1 ×
Optikai digitális audio 1 ×

Kimenetek

HDMI 1 ×
Kód:  WK690s5a1a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TS8212
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05