Oldal frissítése

TCL ACTV100BT - Monza Black

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TCL ACTV100BT - Monza Black

Jobb a jó zene

A TCL ACTV100BT vezeték nélküli sport fejhallgatót kifejezetten a sportolók számára alakították ki. A rugalmas fülhorgoknak köszönhetően bármilyen fizikai tevékenység végezhető velük. A fejhallgató 8,6 mm-es átalakítóval is rendelkezik, amely elegendő hangot szolgáltat ahhoz, hogy a zenét a legteljesebb mértékben élvezhesd. A TCL ACTV100BT fejhallgató akkumulátor akár 12 órát is képes egyetlen töltéssel fenntartani, míg agyors töltés funkció lehetővé teszi a zenehallgatás teljes 2 órájának töltését mindössze 15 perc alatt. A Bluetooth 5.0 interfész gondoskodik a TCL ACTV100BT vezeték nélküli fejhallgató csatlakoztatásáról az eszközhöz. A fejhallgató előnye a mikrofon jelenléte a telefonhívások kezelésére.

Nagyon tartós fejhallgató   TCL ACTV100BT

A TCL ACTV100BT vezeték nélküli fejhallgató szigorú minőségvizsgálaton ment keresztül, több mint 150 órás tekercseléssel, hajlítással és nyújtással, annak biztosítása érdekében, hogy tartósságuk a mindennapi használat során biztosított legyen.

Erős hang és részletek

Élvezd a TCL ACTV100BT sport fejhallgató lenyűgözően tiszta hangját. A passzív zajszigetelésnek és a tökéletesen megtervezett 8,6 mm-es hangátvivőknek köszönhetően a TCL ACTV100BT fejhallgató kiváló zenehallgatást biztosít, útközben vagy akár a munka során. 

Kényelmes és ergonómikus kialakítás

A napi viselet tökéletes kényelmét az állítható füldugók biztosítják, amelyek három különböző méretben kaphatók. A TCL ACTV100BT vezeték nélküli fejhallgató biztonsági puha horoggal rendelkezik, amely a fülhöz rögzül, és gyors stabilitást biztosít még gyors futás esetén is.

Állítható TCL ACTV100BT fejhallgató-kábel

A fejhallgatónak van egy egyszerű vezérlőeleme, amellyel kiválaszthatja az ideális kábelhosszt, amelynek köszönhetően a TCL ACTV100BT fejhallgató nem fog összegabalyodni.

Fejhallgató a megfelelő edzéshez

A TCL ACTV100BT vezeték nélküli fejhallgató még a legigényesebb edzéseknek is ellenáll, amelyek során sokat izzadsz. A fejhallgató víz- és verejtékállósággal rendelkezik, az IPX4 specifikációja szerint.

A TCL ACTV100BT fejhallgató egyszerű kezelése

A beépített TCL ACTV100BT kézibeszélő gombokkal könnyen fogadhatsz telefonhívásokat, válthatsz a playlistek között vagy a hangerőt. A hangátvitelt és a visszhang törlést egy beépített mikrofon biztosítja, amely a hívásokat egyértelművé teszi.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Hallójárati (in-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth
Bluetooth verzió 5.0

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Számok közötti váltás, Hívásfogadás, Hangerőszabályzás
Vízállóság IPX4
További tulajdonságok Cserélhető füldugók

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 10 Hz
Max. frekvencia 22 000 Hz
Érzékenység 100 dB/mW
Hangszóró mérete 8,6 mm
Impedancia 16 Ohm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Kábelen

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 12 óra

Tömeg

Tömeg 32 g
Kód:  TCL002d
Termékszám:  ACTV100BTBK-EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20