Oldal frissítése

Tchibo Espresso koffeinmentes Cafissimo

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Tchibo Espresso koffeinmentes Cafissimo

A teljes íz koffein nélkül

Minden szerelmeseinek olasz eszpresszó, van egy egyedülálló Espresso koffeinmentes. Ez a kávé a legerősebb ízét. Recept kávé hozzáteszi még nagyobb élvezet inni ezt a kávét koffein nélkül. Kíméletes eljárás ártalmatlanításának koffein és külön pörkölés biztosítása intenzív teljes kávé illata.

Rendszer vákuum-lezárt kapszula, amelyben a kávé darálás, mindig garantálja a tökéletesen friss ízt az egyes csészében. Ezzel a rendszerrel, az egyes komponenseket a aroma frissen őrölt kávé tökéletesen megmarad, és engedni, amíg a főzési.

A kávé kapszulák csak arabica kávé a legjobb minőségű. Kávét termesztenek nagyobb magasságokban, amely biztosítja lassabb érése kávészemek. Lassabb érési ad több időt, hogy dolgozzon ki egy utánozhatatlan különböző illatok. Amikor köszörülés, Tchibo Espresso kávé kizárólag érett, nagy és tökéletes kávészemek.

A csomag tartalma:

  • 10 kapszula Tchibo Espresso koffeinmentes
Kód:  TCHACC09
Termékszám:  476266
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05