Oldal frissítése

Tchibo Cafissimo Espresso Elegant Aroma

4,8 10 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala
Ha ennyit vásárolsz: 1-4 db 1 090 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 5-9 db 1 030 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 10 vagy több db 970 Ft/db

Tchibo Cafissimo Espresso Elegant Aroma

Eszpresszó elegáns aromával

Ennek az eszpresszónak az elegáns olasz stílusa örömöt szerez a kávé minden rajongójának. Az új receptúra teszi ezt a kávét a legfinomabb ízűvé. A legfinomabb arabica kávészemek kíméletes külön pörkölése ötvözi a finom citromos tónusokat a csokoládés ízekkel, ami enyhén gyümölcsös benyomást kelt eme tökéletes kávé ivásakor.

A vákuum-lezárt kapszulák rendszere, amelyben a darált kávé van, mindig garantálja a tökéletesen friss aromát az egyes csészékben. Ennek a rendszernek köszönhetően a friss darált kávé egyes ízkomponensei tökéletesen megmaradnak, és csak a kávé kipárolgásakor szabadulnak fel.

A Tchibo kávé kapszulák kizárólag a legmagasabb minőségű arabica kávét tartalmazzák. A kávét magasabban fekvő területeken termesztik, ami biztosítja a kávészemek lassabb érését. A lassabb érés több időt ad utánozhatatlanul élénk aromájának kialakulásához. A Tchibo Espresso kávé darálása során kizárólag érett, nagy és tökéletes kávészemeket használnak.

A csomag tartalma:

  • 10 kapszula Tchibo Espresso Elegant Aroma

Paraméterek

Allergének

Allergének Allergénektől mentes

Adagok száma

Adagok száma 10 porce

Italtípus

Ital típusa Tejmentes kávés italok
Rendeltetés Espresso

Kávé típusa

Kávétípus 100% Arabica

Kapszula típusa

Kapszula típusa Tchibo Cafissimo
Kód:  TCHACC07
Termékszám:  476268
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05