Oldal frissítése

Tchibo Coffee Cafissimo intenzív aroma

4,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tchibo Coffee Cafissimo intenzív aroma

Kiemelkedő finom íze

Felejthetetlen pillanatok hozza Tchibo kávé intenzív aromája különösen erős aroma. Az új formula rendkívül finom íze. Kávé készült 100% Arabica kávét, és hála a kíméletes pörkölés megőrzi a legjobb íz és aroma.

Rendszer vákuum-lezárt kapszula, amelyben a kávé darálás, mindig garantálja a tökéletesen friss ízt az egyes csészében. Ezzel a rendszerrel, az egyes komponenseket a aroma frissen őrölt kávé tökéletesen megmarad, és engedni, amíg a főzési.

Tchibo kávé kapszulák csak arabica kávé a legjobb minőségű. Kávét termesztenek nagyobb magasságokban, amely biztosítja lassabb érése kávészemek. Lassabb érési ad több időt, hogy dolgozzon ki egy utánozhatatlan különböző illatok. Amikor köszörülés, Tchibo Espresso kávé kizárólag érett, nagy és tökéletes kávészemek.

A csomag tartalma:

  • 10 kapszula Tchibo Coffee Aroma Intense
Kód:  TCHACC02
Termékszám:  476264
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10