Oldal frissítése

Tchibo Cafissimo LATTE Rosso

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tchibo Cafissimo LATTE Rosso

Képzeld el, hogy kezdje a napot egy jó kávét, akkor kényelmesen élvezheti a kényelmet a saját otthonában. Mivel a különleges eszpresszó Cafissimo LATTE Rosso kávék, mint az olasz kávézóban, amikor csak akarja. Csak helyezze be a kapszulát, és nyomja meg a gombot. Választhat a sokféle légmentesen lezárt kapszulák Cafissimo, ami lehetőséget teremt a sokféle finom ízeket. Jedinečný přístroj v sobě snoubí řadu inovativních funkcí a moderní italský design, který si jednoduše zamilujete.

legfontosabb jellemzői

  • Latte macchiato és Cappuccino készül a gombnyomásra
  • Cserélhető kancsó tej 0,5 liter
  • 3 különleges rendszer nyomás (15 bar) a tökéletes eszpresszó, kávé krémje, a rendszeres kávé vagy tea
  • Egyedileg programozható összeg italok
  • Praktikus tároló használt kávékapszulákkal
  • Automatikus kikapcsolás 9 perc után az energia-megtakarítás
  • Úgy tervezték, hogy a Tchibo Cafissimo kapszula
  • Jelzés nem szükséges vízkőoldó

Készítsünk tej, kávé különlegességek

Az egyik előnye az automatikus eszpresszó három választható nyomás beállítása kávé vételezése, így mindig tökéletes végeredmény elérése érdekében. Szeretnél egy tökéletes eszpresszó, kávé krémje vagy filteres kávé? A TCHIBO Cafissimo LATTE Rosso nem probléma! Továbbá, lehetséges, hogy készítsen csak meleg víz, például a tea. Ez is egy speciális kivehető kancsó tej 0,5 literes, amelynek célja az egyszerű elkészítéséhez kávékülönlegességek és tejet. Kanna tejet is tárolható a hűtőszekrényben bármikor. Állítható fúvóka tejhabosító előkészítése cappuccino és latte macchiato egyetlen gombnyomással.Kávé teszi levehető víztartályt egy 1 liter térfogatú.

Kifinomult funkciók, hogy fog tetszeni

Nagy készülék lehetővé teszi a program a vízmennyiség, amely lehetővé teszi, hogy szabályozza az intenzitást és erőt kávét. Kérjük, állítható és levehető csésze állni és integrált stack akár 10 használt kapszula.Energia és a pénzügyek segít megmenteni egy kifinomult automatikus kikapcsolás funkció után kilenc perccel. Természetesen van még egy gombot, hogy elindítsa a tisztító fúvóka. A készülék rendelkezik egy fényjelző igényeinek vízkőoldó, amely meghosszabbítja az életet és teljesítményét eszpresszó. 

Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Kapszulás
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Szivattyú nyomása 15 bar
Víztartály űrtartalma 1 l

Funkciók

Általános funkciók Automatikus kikapcsolás

Méret & súly

Mélység 39,5 cm
Szélesség 19,5 cm
Magasság 29,5 cm

Szín

Szín Piros
Kód:  TCHES2
Termékszám:  300081
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05