Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Tchibo Cafissimo Caffé Crema Decaffeinated 70g

5,0 28 értékelés
1 690 Ft

Tchibo Cafissimo Caffé Crema Decaffeinated 70g

A hermetikusan lezárt Tchibo kávékapszulák ízletes és nagyon jó minőségű koffeinmentes kávét rejtenek magukban, finom, bársonyos habbal. A kávé tartósan fenntartható mezőgazdasági termelésből származik, amely védi a környezetet, amelyben élünk, és tiszteli az embereket, állatokat és növényeket. A kávéfőzők, amelyekhez a kapszula használható, megfelelnek a környezetvédelmi és az energiahatékonysági követelményeknek. A Cafissimo kapszulából a kávét gyorsan és könnyen, professzionális eredményt adva készítheti. A tárolás során a kapszulába a levegő bekerülése korlátozásának köszönhetően minden csésze kávé csodálatosan illatos és erős. Ne sajnálja magától a kávét, amely minden nap kellemesen készíti fel a napra!

A kapszulák tulajdonságai

  • 10 db-onként vannak csomagolva
  • koffeinmentes eszpresszó lesz belőle
  • a kapszulák hermetikusan vannak lezárva
  • puha, bársonyos habot hoz létre
  • Cafissimo kávéfőzőkben használhatók
  • erős és kellemes ízük van
  • megfelelnek a környezetvédelmi és az energiahatékonysági követelményeknek
  • a kávé készítése kapszulából könnyű és gyors

Erős kávé csodálatos aromáját

A Tchibo kávé sok éve ismert szerte a világon. Fogyasztóinak minőséget, kellemes ízt és megismételhetetlen aromát kínál, amelyet saját otthona kényelmében élvezhet. A lakosság nagy része kávéfogyasztó, naponta több csésze kávét is megiszik. A minőségi kávé ösztönöz és energiát ad reggelenként és egy jó ebéd után is. A Tchibo kávé nem csupán az ízlelőbimbóit simogatja, hanem minden csészében mélyebb jelentése is lapul - az emberek világa és a természet közötti kapcsolat megértése. 

Tchibo

A Tchibo márkanév alatt nem csupán a legminőségibb minőségi kávé rejtőzik, hanem a környezet, a növény- és állatvilág és különösen az emberek iránti aggódás, akik a kávét termesztik. A Tchibo következetesen dolgozik a hosszú távú folyamatok megvalósításán, amelyek magukban foglalják a nyersanyagok termesztését, a termékfejlesztést és magát a reciklálást. 2006 óta dolgozik a Tchibo márka vállalkozásának folyamatos fenntartásán, ami szerves része a Tchibo stratégiának. 

 

Paraméterek

Adagok száma

Adagok száma 10 porce

Italtípus

Ital típusa Tejmentes kávés italok
Rendeltetés Caffe crema

Kávé típusa

Kávétípus Koffeinmentes

Allergének

Allergének Allergénektől mentes

Kapszula típusa

Kapszula típusa Tchibo Cafissimo

Intenzitás

Intenzitás Medium
Kód:  TCHACC26
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  483649
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15