Oldal frissítése

Taurus AP2040

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Taurus AP2040

Légtisztító Taurus AP2040 Lifestyle

A megbízható TAURUS légtisztító kellemes levegőt szavatol az allergiában, asztmában vagy más légzési nehézségekben szenvedőknek. Ez a nagyszerű, hordozható eszköz pont megfelel az akár 75 m2 nagyságú háztartásokba. A magas hatékonyságáról a légtisztító teljesítmény tanúskodik – ez a légtisztító akár 330 m3/óra sebességre is képes. A közismert TAURUS levegőtisztító elsődleges eleme a HEPA filter, mely gyorsan eltávolítja a levegőből az allergének, baktériumok és porszemcsék közel 100%-át.

Taurus AP2040 légtisztító fő paraméterei

  • A nagyszerű TAURUS légtisztító 75 m2 helyiségmérethez ajánlott
  • A HEPA filter felfogja a szennyeződések 99%-át
  • A légtisztító teljesítménye 330 m3/óra
Légtisztító Taurus AP2040 Jellemzők/technológia
Légtisztító Taurus AP2040 Jellemzők/technológia

Taurus AP2040 levegő tisztító előnyei

A korszerű TAURUS légtisztító mindig felméri környezetének klímáját és annak alapján dönt arról, hogy szükséges-e a tisztítás. Ez a lenyűgöző légtisztító időzítő funkcióval is bír, mellyel saját igényeidnek megfelelően válaszhatod meg a működési időt. A teljesítményt kényelmesen állíthatjuk, így nem csak az energiafogyasztást, de a zajterhelést is. A jól ismert TAURUS légtisztítót csendes éjszakai módra is át lehet kapcsolni, ha a hálószobában használnánk a készüléket. Ezenfelül automata üzemmódban is használható, vagyis az eszköz maga a levegő állapotának analizálása alapján választja meg a teljesítményt. Emellett, gyermekzárral is dicsekedhet, ami főleg akkor jön jól, ha mozgékony gyerekek vannak otthon.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 37 W
Légtisztító teljesítmény 330 m3/óra
Ajánlott szobaméret 75 m2
Maximális zajszint 22 dB(A)
Jelzés Levegőminőség
Felszereltség Gyerekzár

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA
Kód:  TAUCV012
Termékszám:  T954601

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20