Oldal frissítése

TASSIMO KARTON 5 x Jacobs Cafe Crema

4,9 43 értékelés
10 890 Ft

TASSIMO KARTON 5 x Jacobs Cafe Crema

TASSIMO Jacobs Café Crema kávékapszulák

Élvezd a klasszikus café crema-t selymes habbal és a gondosan kiválasztott, közepes pörkölésű kávékeverék finom, kiegyensúlyozott ízével. A Jacobs márka nagy hagyományokkal és tapasztalattal rendelkezik a kávépörkölés terén, ami garantálja az ital legmagasabb minőségét.

A csomag 5× TASSIMO Jacobs Café Crema 16 db kapszulát tartalmaz.Összesen 80 finom kávéital fogyasztható.


TASSIMO kávéfőzők

TASSIMO kávéfőzők

A stílusos TASSIMO kávéfőzők széles választékát kínálják a legkülönbözőbb formatervezésű, színű és méretű modellek. Így kiválaszthatod a neked legmegfelelőbb terméket, és egyetlen gombnyomással elkészítheted a tökéletes kávét otthonodban.

TASSIMO technológia

INTELLIBREW technológia

Minden TASSIMO kávékapszula egyedi INTELLIBREW vonalkóddal van ellátva, amelyet a gép az optimális hőmérséklet, vízmennyiség és főzési idő beállításához használ. Az eredmény egy tökéletesen elkészített csésze kávé, anélkül, hogy bonyolult kávéfőző beállításokra lenne szükség.

Italok széles választéka

TASSIMO kapszulák italok széles választékával

A TASSIMO kávékapszula-választék 13 különböző kávé- és tejitalfajtát tartalmaz az egész család számára. Olyan népszerű márkákból is van választék, mint a Jacobs, az Oreo és a Milka, amelyek nemcsak téged, de gyermekeidet is megörvendezteti.

Paraméterek

Allergének

Allergének Allergénektől mentes

Adagok száma

Adagok száma 80 porce

Italtípus

Ital típusa Tejmentes kávés italok
Rendeltetés Caffe crema, Lungo

Íz

Aromás jegyek Pörkölt

Kávé típusa

Kávétípus Kávékeverék

Kapszula típusa

Kapszula típusa Tassimo

Intenzitás

Kód:  JACKK385
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8711000500385

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20