Oldal frissítése

GORENJE szárítógépek

Gorenje szárítógépek

Gorenje szárítógépek

Ki sem látsz a teregetésből? Télen nem száradnak meg a ruhák az erkélyen, nyáron pedig gyakran meglep egy-egy váratlan eső? Takaríts meg időt és kíméld idegeidet Gorenje szárítógép segítségével, ami mindenről gondoskodik számodra. Örömmel várhatod a tökéletesen megszáradt és ránc nélküli ruhákat, bolyhos törölközőket, puha ágyneműt, és a különleges sportruha-programokat. A Gorenje szárítógép tökéletes választás mind családok, mind kétszemélyes háztartások számára.

Gorenje szárítógép hőszivattyúval

Kondenzációs Gorenje szárítógépek

A fejlett technológiáknak köszönhetően a Gorenje szárítógép mindig gondoskodik a legjobb eredményről. Például a TwinAir technológia biztosítja, hogy a szárítógépből eltávolított ruhanemű puha, kevésbé gyűrött és egyenletesen száraz legyen. A speciális szárítási módoknak (sport, gyermek) köszönhetően a Gorenje szárítógép mindig megtalálja a hőmérséklet, a dobforgás és az idő megfelelő kombinációját. A ruhák nedvességének 90 százaléka közvetlenül a Gorenje szárítógépben kondenzálódik, ami kiküszöböli a túlzott nedvességgel kapcsolatos problémákat otthonodban. A Gorenje szárítógép egy másik érdekes tulajdonsága az IonTech funkció, amely negatív töltésű ionokkal gazdagítja a levegőt, és így megakadályozza a kellemetlen szagokat.

  • A TwinAir technológia megakadályozza a „csomók” kialakulását
  • A kondenzációs hatékonyság minimalizálja a túlzott páratartalmat otthonodban
  • Az IonTech technológia elpusztítja az allergéneket

Formatervezett Gorenje szárítógép

Azok közé tartozol, akik nem félnek az alternatív megoldásoktól? Akkor próbáld ki fekete Gorenje szárítógépet. Az egyedi fekete kivitelű Gorenje szárítógép minden olyan háztartáshoz illik, ahol értékelik a dizájnt és az ökológiát. A DE82ILB/G Gorenje szárítógép az A++ energiaosztályba tartozik. A WaveActive technológiának köszönhetően minden típusú ruhanemű mindig tökéletesen száraz lesz, minimális gyűrődéssel.

Gorenje szárítógép
Gorenje szárítógép és mosógép szettek

Gorenje szárítógép és mosógép szettek

Oldd meg a mosást és a szárítást együtt. Használd ki a kedvezményes árakat a Gorenje szárítógép és mosógép szettekkel. Nagyon egyszerű műveletre számíthatsz, ahol három lépésben tudsz mosni vagy szárítani: csak kapcsold be a Gorenje szárítógépet vagy mosógépet, válaszd ki a programot, és nyomd meg a Start gombot. Mosni és szárítani mindenki tud!

Paraméterek módosítása
8 termék

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10