Oldal frissítése

GORENJE DPNE83/GNLWIFI

202 970 Ft

GORENJE DPNE83/GNLWIFI

Problémát jelen számodra, hogy otthonodban nincs elég hely a ruhaszárításhoz? Ennek apropóján a hatékony GORENJE szárítógép a helyes döntés. Az alábbi készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép az egyik leggyakrabban használt típus. Ez azért van így, mert egyszerűen telepíthető anélkül, hogy átépítési munkálatokra vagy bonyolult összeszerelésre lenne szükség. A szárítógép része egy gyűjtőtartály, amely lehetővé teszi a mosásból származó kondenzvíz hatékony összegyűjtését és tárolását. A hatékony GORENJE DPNE83/GNLWIFI szárítógép csakis a legjobbat kínálja Neked és ruháidnak. Olyan hasznos funkciókkal felszerelt, mint a praktikus késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer, gyerekzár, mobil vezérlés és mosási program végét jelző hangjelzés. Az okosszárítógép intelligens mobileszközhöz csatlakoztatható, így távolról is vezérelheted a készüléket. A helytakarékos GORENJE szárítógép mérete 85 × 60 × 62,5 cm (ma×szé×mé). Súlya 47,3 kg.

Szárítógép GORENJE DPNE83/GNLWIFI ...
Szárítógép GORENJE DPNE83/GNLWIFI ...

A kiváló GORENJE DPNE83/GNLWIFI szárítógép legfontosabb jellemzői

  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • A szárító fontos része a kondenzációs tartály
  • A takarékos GORENJE szárítógép A+++ energiaosztályú, éves energiafogyasztása megközelítőleg 0,02 kWh/év
  • Tervezése szerint akár 8 kg ruhát tud szárítani
  • Zajszintje 65 dB
  • Wi-Fi segítségével csatlakozik
  • A késleltetett indítás funkció lehetővé teszi, hogy a szárítást egy későbbi időpontra ütemezd be
  • A praktikus kijelző információt ad a beállításokról és az aktuális programról
  • A gyorsprogram rövid idő alatt megszárítja a ruhákat
  • A szárítógép belső világításának köszönhetően tökéletesen átlátható a dob tartalma
  • Az alacsony hőmérsékletű szárítás kisimítja a ráncokat és minimalizálja a gyűrődést

A korszerű GORENJE DPNE83/GNLWIFI szárítógép hasznos funkciói élvezetessé teszik a munkát

A nagy kapacitású GORENJE szárítógéppel rövid idő alatt nagy mennyiségű ruhát száríthatsz meg, amely tisztább és jobb illatú lesz, mint ha kint szárítanád. A belső világításnak köszönhetően tökéletesen áttekintheted, hogy mi van a szárítóban, és nem felejtesz benne semmit, amikor kipakolod. A gyerekzár maximális biztonságot nyújt kisgyermekeid számára, ugyanis megakadályozza, hogy a készüléket kezeljék. A szárítógép hangjelzéssel is rendelkezik. Ez a praktikus funkció tájékoztat Téged, hogy a szárítás befejeződött. Az előlapon lévő áttekinthető kijelző tájékoztatást nyújt az aktuális tevékenységről vagy beállításokról.

Szárítógép GORENJE DPNE83/GNLWIFI ...
Szárítógép GORENJE DPNE83/GNLWIFI ...

Legyél te is tudatos! Első lépés az energiatakarékos GORENJE DPNE83/GNLWIFI szárítógép

A ruhaszárítás nem kell, hogy drága legyen - szárítóinkkal akár több tíz százalékos energiamegtakarítást érhetsz el. A késleltetett indítás funkció lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kihasználd az alacsony éjszakai tarifát. Ha a szárítógépet az alacsonyabb villamosenergia-tarifára idejére állítod be, csökkentheted az energiaköltségeket. Az ökonómiai szempontból előnyös GORENJE DPNE83/GNLWIFI szárítógép olyan hőszivattyúval rendelkezik, amely a szárítás során keletkező hőt újrahasznosítja és a levegő fűtésére használja fel, minimalizálva a hő szivárgását és maximalizálva az energiahatékonyságot.

Állítsd be a programot a textíliának megfelelően

A változatos programokat kínáló GORENJE szárítógép a szöszök és a finom szőrszálak eltávolításával biztosítja, hogy a ruhák tökéletes állapotban legyenek. Ne aggódj amiatt, hogy egy reggeli kávéfolt az ingeden megakadályozza, hogy ragyogj az állásinterjúdon. Mielőbb mosd ki és használd a gyorsprogramot a szárítógépen, amely rövid idő alatt megszárítja az inget. Az alacsony hőmérsékleten történő szárítás segít kisimítani a gyűrődéseket és csökkenti a kényes szövetek ráncosodását. Válaszd tehát a gyűrődésgátló programot és élvezd a sima és ráncmentes ruhát hosszas vasalás nélkül.

Szárítógép GORENJE DPNE83/GNLWIFI ...

A kiváló GORENJE szárítógép műszaki paraméterei

A szárítógép alkalmas a nagy mennyiségű ruhát mosó családok számára, mindeközben időt és energiát takarít meg. Az energiatakarékos GORENJE DPNE83/GNLWIFI szárítógép A+++ energiaosztályú. Éves energiafogyasztása 0,02 kWh/év. A szárítógép töltetkapacitását tekintve 8 kg ruha egyidejű szárítására képes. Zajszintje 65 dB.

Szárítógép GORENJE DPNE83/GNLWIFI ...

Energiacímkével kapcsolatos információk:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép GORENJE DPNE83/GNLWIFI ...

Méretek:

85 × 60 × 62,5 cm (ma×szé×mé)

Súlya:

47,3 kg

Szín:

Fehér

Paraméterek

Szárító energiaparaméterei

Töltetkapacitás 8 kg
Zajszint 65 dB
Becsült éves energiafogyasztás 0,02 kWh/év

Szárítógép méretei

Mélység 62,5 cm
Szélesség 60 cm
Magasság 85 cm
Tömeg 47,3 kg

Funkciók

Szárítógép funkciói Késleltetett indítás, Hőszivattyú, Kijelző, Gyorsprogram, Belső világítás, Gyűrődésgátló rendszer, Gyerekzár, Mobil vezérlés, Mosási program végét jelző hangjelzés

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás Wi-Fi
Intelligens funkciók Távirányítás, Hibadiagnózis, Állapot infó, Utasítások az alkalmazásban, Hangvezérlés, Mobilalkalmazás

Szárítógép színe

Szín Fehér
Kód:  GORSU023
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  DPNE83/GNLWIFI
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05