Oldal frissítése

SureFire

SureFire Banner

SureFire - Játék korlátok nélkül

A Verbatim európai cég leányvállalata, a SureFire a játékosoknak a piac legjobb gaming komponenseit és tartozékait kínálja. A fő céljuk az, hogy nagy teljesítményű, tartós és praktikus termékeket biztosítsanak tisztességes áron minden játékrajongó számára, platformtól és kortól függetlenül. Ezért a SureFire a gyors SSD-k, tartós egerek, ergonomikus fejhallgatók és egyéb precíziós kiegészítők gyártására összpontosít.

SureFire külső merevlemezek

A SureFire SSD-k megoldják a tárhelyhiányod

A játékkonzolok és számítógépek gyakran nem rendelkeznek elegendő tárolókapacitással. A megoldást a megbízható SureFire Gaming Bunker külső meghajtók jelentik. Válassz a nagy kapacitású, akár 2 TB-os HDD-k vagy a nagy sebességű SSD-k közül, amelyek akár 1 TB-os kapacitással is rendelkezhetnek. A fő előnyük a meghajtókat támogató játékkonzolokkal való kompatibilitás. A SureFire Gaming Bunker külső meghajtók emellett RGB világítással, gyors USB 3.2 csatlakozóval és Nero Backup for PC-vel rendelkeznek.

A SureFire segítségével előnybe kerülhetsz riválisaiddal szemben

Minden gamernek szüksége van egy megfelelő fejhallgatóra a játékhoz, ezért a SureFire a Skirmish és a Harrier 360 modellekkel rukkolt elő. Mindkettő csúcsminőségű hangzással, beépített mikrofonnal, hangerőszabályzóval és PS4 + PS5 kompatibilitással büszkélkedhet. A SureFire Harrier 360 fejhallgató emellett 7.1 surround hangzással rendelkezik, hogy elmerülj minden játékban. Inkább hangszórókon keresztül hallgatod a játékot? A SureFire extra erős basszussal ellátott Gator Eye modelleket készített a számodra.

SureFire gaming fejhallgatók
SureFire billentyűzet és egér

A SureFire precíziós felszerelését egyetlen gamernek sem szabad kihagynia

A gamer felszerelések azonban határozottan nem állnak meg a fejhallgatóknál, hiszen a SureFire más nagyszerű kiegészítőket is kínál a gamerek számára. A gaming egerek akár 9 programozható gombbal, tartós kábellel, gyors reakcióval és természetesen állítható DPI-vel nyűgöznek le. A sima és precíz egérmozgást ezután a SureFire Silent Flight termékcsaládba tartozó párnák garantálják. Választhatsz a klasszikus vagy az XL kialakítás közül, amely a billentyűzethez is illeszkedik. A gamer laptopok tulajdonosaira nagy hatással lesznek a SureFire Bora csendes hűtők, amelyek hatékonyan hűtik az akár 17″-es laptopokat is.

Paraméterek módosítása
9 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05