Oldal frissítése

Strong SRT 2401

3,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Strong SRT 2401

A Strong SRT 2401 egy csúcsminőségű és jól megtervezett multimédiás központ, amely lehetővé teszi klasszikus TV-műsorok internet segítségével való nézését, valamint a modern Smart TV minden funkciójának használatát. A Strong SRT 2401 különösen alkalmas azoknak a felhasználóknak, akiknek a tévéjük nem rendelkezik intelligens funkciókkal, mivel A Strong ST 2401 beépített Android-dal rendelkezik. Alapvetően ideális választás műholdas, kábeles és földi TV-adások fogadására, beleértve az internetet is. A multimédiás központ lehetővé teszi, hogy felfedezzen egy olyan interaktív világot, amely tele van intelligens funkciókkal. 

A Strong SRT 2401 vevő legfontosabb jellemzői

  • Kifinomult multimédiás doboz IPTV vételhez
  • Támogatja a 4K Ultra HD felbontást
  • Bluetooth 4.0 és WiFi 802.11 b / g / n
  • MPEG-2, MPEG-4, H.264/AVC, H.265/HEVC támogatás
  • 2 USB port, SD kártyaolvasó, HDMI és S/PDIF
  • Szoftverfrissítések az interneten és a külső USB eszközökön keresztül
  • A csomagolás billentyűzettel rendelkező Air-egeret  is tartalmaz
  • Az internet böngészése egy előre telepített böngészővel

A Strong SRT 2401 fejlett funkciói

A Strong vevő segítségével könnyedén letöltheti az alkalmazásokat, videofájlokat vagy lejátszhat médiatartalmat egy külső USB vagy SD kártyáról is. Teljesítményének köszönhetően jól működik a HD videohívás és a konferencia. Természetesen támogatja a 4K Ultra HD felbontást és a Dolby Digital vagy Dolby Digital Plus funkciót. A tökéletesen kialakított távirányító kínálja az Air Mouse funkciót és az integrált billentyűzetet. Így mindent irányítasz kezed mozgásával.  

A DVB-T2 vevő maximális teljesítménye

A Multimédiás Központ támogatja többféle TV-jel fogadását, a legújabb grafikus kodeket és akár a 4K UHD (2160p) felbontást. Mindezt az 5 magos Mali-450 grafikus kártya és a 2 Ghz-es 4 magos Cortex-A53 processzor biztosítja. Ilyen paraméterek mellett nem kell aggódni a rossz képminőség vagy a képszakadozás miatt.

Kód:  JT880l2a
Termékszám:  SRT2401
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10