Oldal frissítése

Steves

Steve's: Természetes kozmetikumok férfiak számára

A Steve's vállalat Csehországban kifejlesztett és gyártott természetes kozmetikumokat kínál férfiak számára. Üres szavak és hamis marketing ígéretek nélkül, de a természet ésszerű adagjával kiegészítve dobja piacra termékeit, amelyek funkcionális összetevőkből állnak. Ezek kozmetikumok olyan férfiaknak, akik nem akarnak milliónyi termékkel foglalkozni, hanem inkább egy minőségi alapot választanak kedvező áron, ami ráadásul nem utazik a fél világot bejárva. A vállalat 2020-ban született Pilsenben, a Beviro márka pajkos utódjaként, így rengeteg tapasztalattal rendelkezik a férfi testápolás terén. Steve fürdőszobai szekrényében mindent megtalálsz, legyen az haj- és szakállápoló, arc tisztító, intim területeken használatos vagy a lábujjakkal foglalkozó termék. Steve ezek mellett még étrendkiegészítők széles skáláját is kínálja. Mindegyik termék parabénektől, szulfátoktól, kőolajtól mentes, valamint állatkísérleteket sem folytattak a fejlesztési fázis során. Próbáld ki a Steve cuccait és oszd meg velünk tapasztalataidat. #NoBull***t

Steve’s haj- és arcszőrzet ápolás

A minimum az egészséges ápolt hajhoz és szakállhoz

A jól ápolt férfias haj növesztőjének, Steve-nek van egy biztos készítménye. Ez egy speciális 2 in 1 sampon hajra és szakállra, amely mindkettőt egészségesen és tisztán tartja. Található a kínálatban továbbá egy nedves és száraz hajra egyaránt alkalmas formázó gél, amellyel könnyedén formázhatsz minden viseletet Elvistől kezdve a Sex Pistolson át a szomszéd jófiúig. És Steve természetesen nem feledkezik meg a megfelelően ápolt szakállról sem - az olaj gondoskodik a boldog, viszketés mentes szakállról, míg a különleges balzsam shea vajjal és kandelillaviasszal a tökéletesen ápolt formáért felel.

Teljes testápolás egyenesen Steve-től 

Ugyanúgy, mint Te, Steve is szereti a testét tisztán és simán tartani. Zuhanyzselé, amitől semmi sem csíp. Kenőanyag "fenékre" és combokra, hogy minden sima legyen, és ne tapadjon alattad a szék. Dezodor, ami klasszikusan működik, de kifejezetten az intim részeken való használatra készült. Steve nem feledkezik meg a tükörből rád kacsintó jóképű pasiról sem - az arclemosó és hidratáló krém megadja a bőrödnek a szükséges ápolást, és a felesleges ráncokat is eltünteti. Az élet már így is elég bonyolult, miért bonyolítanád meg a fürdőszobában?

Steve’s testápolók
Steve’s étrendkiegészítők

Steves természetes étrendkiegészítők

A test ápolása mellett Steve hatékony természetes étrendkiegészítők széles skáláját is kínálja minőségi és megfizethető formában. Az immunitást, a libidót, a hangulatot, a hajnövekedést vagy a minőségi alvást elősegítő tabletták valószínűleg nem adnak halhatatlanságot, de talán a mindennapjaidat egy kicsit kevésbé megterhelővé teszik. Bármit is teszünk az életben, a fürdőszobában mindannyian egyenlők vagyunk. És mindannyian jól nézhetünk ki és jól érezhetjük magunkat. Mindannyian Steve-k vagyunk. Még Charles bácsi is. #NoBull***t

Paraméterek módosítása
35 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05