Oldal frissítése

SteelSeries Siberia V2 Red

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SteelSeries Siberia V2 Red

SteelSeries Siberia V2 fejhallgató az utódja az első generációs povedeným kedvenc fejhallgató. Emellett kínál lenyűgöző design, kombinált fejlett funkciók és a teljesítmény. Zárt formája és kényelmes fülpárnák segít, hogy jelentősen csökkenti a környezeti zajt, és lehetővé teszi, hogy összpontosítson a telefon, a hangok a játék környezet, vagy zenét hallgat nagyon nehéz. Integrált 50 mm átalakítók is biztosítja a tökéletes frekvenciaátvitel minden használat.
Könnyű használat, majd gyakorlati hangerőszabályzó a kábelen. Beépített irányított mikrofon lehet csatlakoztatni és a bal rejtett egy shell, ami ideálissá teszi a zenehallgatás. Amikor kommunikál akkor egyszerűen kiveszi.
Műszaki adatok:
Fejhallgató:
Frekvencia tartomány: 18 - 28000 Hz
Impedancia: 32 ohm
Érzékenység: 112 db
mikrofon:
Frekvenciatartomány: 50-16 000 Hz
Forgatás: irányított
Érzékenység: -38 dB
csatlakozás:
Kábel hosszúság: 3 (1 + 2) m
Jack: 3,5 mm-es jack
Szín:
piros
Kód:  XXMX042f7
Termékszám:  51104
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05