Oldal frissítése

STATUS

Status márka

Status - Egyedi konyhai segédeszközök

A világhírű szlovén Status vállalat közel 30 éve teszi egyszerűbbé és kényelmesebbé a háztartási munkát minden felhasználó számára innovatív termékeinek széles választékával. Az eredetileg családi vállalkozásként működő Status az olyan praktikus konyhai eszközök széles választékának, valamint az egyedülállóan népszerű vákuumozó termékeknek a megalkotása mögött áll, amelyek biztosítják, hogy az ételek sokáig frissek maradjanak. A Status minden termékében ötvözi az európai gyártási minőséget, az innovációt, a praktikusságot, valamint a funkcionalitást.

Status vákuumozás

Status vákuumozók – Vége az élelmiszerek pazarlásának

A Status vákuumozók megakadályozzák a felesleges élelmiszerpazarlást, és egyúttal megkímélik a pénztárcádat is. A vákuumozóknak köszönhetően eltávolíthatjuk a levegőt az élelmiszereket tartalmazó dobozokból vagy újrazárható zacskókból, így lelassítható a baktériumok elszaporodásának folyamata. A gyümölcsök, zöldségek, húsok és készételek így megőrzik a szükséges tápanyagokat, és sokkal tovább maradnak frissek.

Status tárolódobozok az élelmiszerek praktikus tárolásához

Semmiképpen sem szabad hiányoznia otthonodból az olyan praktikus Status tárolódobozoknak, amelyek az ételek vákuumozására szolgálnak. A Tritan műanyag, amelyből készülnek, garantálja a minőséget, a tartósságot, valamint az egészséged biztonságát. A tárolódobozok fagyasztóban is tárolhatók vagy akár mosogatógépben is moshatók. Ezenkívül az egymásra helyezhető Status tárolódobozok biztosítják az élelmiszerek áttekinthető tárolását, és értékes helyet takarítanak meg. A dobozok szettben vagy külön-külön is megvásárolhatók.

Status ételtárolók

Hogyan kell vákuumozni a Status termékekkel?

Ahhoz, hogy a Status vákuumozó termékek rendeltetésszerűen szolgálják a céljukat, a vákuumozási szabályokat és eljárásokat mindenképpen be kell tartani. Mindenekelőtt az élelmiszereket jól meg kell szárítani, különben megromolhatnak. A vákuumozás előtt fagyaszd le a folyadékokat, hogy megkönnyítsd a folyamatot, és az éles szélekkel rendelkező élelmiszereket előbb csomagold be egy szalvétába. Ne felejtsd el az élelmiszereket megcímkézni, hogy később meg tudd különböztetni őket egymástól.


    Paraméterek módosítása
    42 termék

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB10