Oldal frissítése

STANLEY 1913

Stanley

Stanley termékek nem csak az extrém helyzetekhez

A legendás Stanley termékek 1913 óta kísérik a kalandorokat és az utazókat az élményeik során, ugyanis William Stanley Jr. ekkor találta fel az első acél szigetelő palackot. A Stanley továbbra is új és jobb felszereléseket készít, amelyek soha nem hagynak cserben. Ezt ígéri a Built For Life szlogen. Minden modell vonzó, időtálló dizájnnal rendelkezik, és minőségi, tartós élelmiszeripari rozsdamentes acélból készült. A termékek egyszerűen karbantarthatóak, és az egyik legjobb újrahasznosítható anyagból készülnek. A Stanley termékek környezetbarátok, és a példátlan 25 éves garanciának köszönhetően generációról generációra öröklődhetnek.

Stanley termoszok

Funkcionális Stanley termoszok minden helyzetre

A Stanley termoszok úgy készültek, hogy minden helyzetben, hosszú autóutakon és hegyi túrákon is számíthass rájuk. A strapabíró anyag ellenáll a korróziónak, minden külső hatásnak, és még az igazán barátságtalan körülményeket is képes túlélni. A tökéletesen szigetelt falak akár 45 órán keresztül is melegen tartják az italt, sőt, akár két teljes napig is hidegen tartják azt a hőségben. A Stanley termosz fedele ráadásul ivópohárként is tökéletes.

Stanley ételtermoszok ötletes dizájnnal

A hosszú utazásokhon és kalandokon nagy segítség lehet a rozsdamentes acélból készült Stanley ételtermosz, amely biztosítja, hogy a tárolt ételek akár 12 órán át megőrizzék a hőmérsékletüket. A Stanley gondolt mindenre, így a termosz praktikus, szélesített nyakkal és 100%-os szivárgásmentes tömítéssel rendelkezik. Nincs szükséged további edényekre, hiszen a kupak átveszi a tál helyét, és rendelkezésedre áll egy kanál is.

Stanley ételhordók
Stanley thermo bögrék

A Stanley thermo bögre egyszerűen tökéletes

Ha kézbe veszed a Stanley ötletes és funkcionális thermo bögréket, sosem teszed le őket. A rozsdamentes acélszerkezet 100%-os tömítettséggel akár 7 órán át melegen, és akár 10 órán át hűvösen tartja az italodat. A Stanley thermo bögrék ráadásul nemcsak vonzó dizájnnal, hanem könnyű, egykezes kezelhetőséggel is büszkélkedhetnek, így praktikusak a hosszú autóutak során is.

Paraméterek módosítása
63 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05