Oldal frissítése

Stadler Form Albert

Kiegészítők a termékhez

Stadler Form Albert

A megbízható Stadler Form Albert páramentesítő kivonja a levegőből a szükségtelen nedvességet, ezáltal megszünteti a penészfoltok keletkezésének okát. Konkrétan ezen hordozható, Stadler Form által tervezett segítőt 70 m2 -es alapterülethez ajánlott. Remek teljesítményét 20 l/nap párátlanító kapacitása is igazolja. 4,6 l kapacitású tartályának köszönhetően, rendszeres párátlanítás mellett sem kíván gyakori figyelmet. 44 dB zajszinttel annyira csendes működésű, hogy egész nap nyugodtan bekapcsolva hagyhatod.

A megbízható Stadler Form Albert páramentesítő legfőbb jellemzői

  • Párátlanító kapacitása egészen 20 l/nap
  • Ajánlott szobaméret: 70 m2
  • Tartály űrtartalma: 4,6 l
  • A modern Stadler Form által tervezett párátlanító további hasznos funkciói: teljesítményszabályozás, időzítő, kijelző és automatikus kikapcsolás

A stílusos Stadler Form Albert párátlanító további meghatározó funkciói

A kiváló minőségű Stadler Form Albert időzítővel ellátott, mely segítségével saját igényed alapján határozhatod meg a készülék bekapcsolásának időpontját. A teljesítmény állítható, ezzel is szabályozva a készülék energiafogyasztását, ill. zajszintjét. A páramentesítő automatikusan kikapcsol, ha a tartály megtelt. Az csak természetes, hogy áttekinthető és jól olvasható kijelzővel is ellátták.

Paraméterek

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás 20 l/nap
Ajánlott szobaméret 70 m2
Tartály térfogata 4,6 l
Maximális zajszint 44 dB
Tömeg 15,6 kg

Funkciók

Funkció Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Kijelző, Automatikus kikapcsolás
Kód:  STAOV071
Termékszám:  ST0080
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05