Oldal frissítése

Zipro Olympic

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Zipro Olympic

A Zipro Olympic futópad rendelkezik mindennel, amit egy otthoni edzőgéptől elvárhatsz

A Zipro Olympic futópad lehetővé teszi, hogy a kinti időjárástól függetlenül élvezd a futóedzéseket. A készülék csúszásmentes műanyaggal van bevonva a biztonságos használat érdekében, és a hatékony párnázási rendszer biztosítja a kényelmet az edzés során. A VibGuard rendszer kiküszöböli a rezgéseket, és ezáltal védi az ízületeket. A futópad elektromos dőlésszög-beállításának köszönhetően az egyéni igényeidhez és hangulatodhoz igazított edzésben lehet részed. Ezt segíti a sebességbeállítás is, amely 1 és 22 km/h között választható. A futóedzés élvezetesebbé tehető a zenehallgatással, mivel a Zipro futópad USB porttal, SD kártya-foglalattal, beépített hangszóróval és fejhallgató bemenettel rendelkezik. Ezenkívül kényelmesen elhelyezheted rajta a mobiltelefonodat is.

A Zipro Olympicfutópad legfontosabb jellemzői

  • Otthoni használatra alkalmas futópad
  • Csúszásgátló műanyaggal bevont felület
  • A VibGuard hatékony rezgéscsillapító rendszer kiküszöböli a futás közbeni rezgéseket
  • A futószalag elektromos dőlésszög-beállítása
  • Zipro Olympic 1 és 22 km/h közötti sebességgel
  • Nagy LCD kijelző, amely mutatja az időt, sebességet, távolságot, kalóriát és pulzusszámot
  • 3 manuális és 99 előre beállított program
  • USB porttal, SD kártya foglalattal, beépített hangszóróval és fejhallgató bemenettel
  • Könnyen összecsukható és görgőkerekekkel rendelkezik
  • Színkivitel: fekete

Zipro futópad 99 programmal

A nagy, kék háttérvilágítású LCD kijelzőn minden fontos edzésérték, például az idő, a sebesség, a távolság, az elégetett kalóriák és a pulzusszám látható, így mindig kézben tarthatod az edzést. A futópad 3 manuális és 99 előre beállított programot kínál, amelyek közül szükség szerint választhatsz. A Zipro Olympic futópad jobb oldalán található gombokkal kényelmesen beállíthatod a sebességet az igényeidnek megfelelően. Hogy az edzés élményét még élvezetesebbé tedd, a beépített hangszórók segítségével zenét is lejátszhatsz. A csatlakozóval csatlakoztathatod az okostelefonodat vagy egy másik audioeszközt. A Zipro Olympic rendelkezik palacktartóval, így futás közben mindig kéznél lesz a frissítőd.

Beépített hangszóró a zenehallgatáshoz vagy hangoskönyvekhez

Tedd élvezetesebbé az edzést kedvenc zenéd vagy hangoskönyved hallgatásával. A Zipro Olympic futópad rendelkezik SD kártya foglalattal, így zenét is lejátszhatsz róla, vagy csatlakoztathatod telefonodat vagy tableted, és zenét hallgathatsz a futópad hangszóróiból. A praktikus polc a telefon kényelmes tárolására szolgál. A futópadon USB port is található az eszközök csatlakoztatásához és töltéséhez.

Zipro Olympic futópad

Erőteljes motor

A kiváló minőségű, ellenálló 2,5 LE-s motor lehetővé teszi, hogy 1-22 km/h közötti sebességet válassz. Így a Zipro Olympic futópadon szabadon sétálhatsz, kocoghatsz vagy gyorsan futhatsz. A sebesség beállítása gombok segítségével történik.

Zipro Olympic futópad

A Zipro Olympic lehetővé teszi a dőlésszög beállítását

Az edzés intenzitásának növelése érdekében beállíthatod a futópad lejtését, hogy jobban igénybe vedd a lábizmokat. A Zipro Olympic futópaddal megbízhatóan felkészülhetsz a kihívást jelentő szabadtéri futásokra. A dőlésszög 1%-os lépésekben állítható, vagy használhatod a gyors előre beállító gombokat.

Zipro Olympic futópad

A futópad egyszerű tárolása

A Zipro Olympic futópad görgőkerekekkel rendelkezik, amelyekkel a könnyen helyére rakhatod. A futás után egyszerűen hajtsd fel a készüléket, így helyet takaríthatsz meg a lakásban.

Zipro futópad VibGuard rendszerrel

A Zipro futópad hatékony csillapítását a VibGuard rendszer biztosítja, amely négy csillapító elasztomerből áll. Ez a megoldás segít csökkenteni az ízületek terhelését futás közben, amely megakadályozza a sérülések előfordulását. A futópad légpárnája maximális kényelmet biztosít a futószalag dőlésszögétől függetlenül.


Paraméterek

Pulzusszám mérő

Pulzusmérés Markolaton

Tömeg

Tömeg 92 kg

Kapcsolódás

Kapcsolódás USB

Típus

Típus Motoros

Maximális sebesség

Maximális sebesség 22 km/h

Teljesítmény

Motorteljesítmény 3 HP (2 237,1 W)
Maximális teljesítmény 3 728,5 HP (2 780 342,45 W)

Teherbírás

Terhelhetőség 150 kg

Billenés típusa

Billenés típusa Elektromos

Futófelület mérete

Szélesség 550 mm

Funkciók

Funkciók Kijelző, Számítógép, PC csatlakozás, Az elégetett kalóriák mérése, A pulzusszám mérése, Lépések száma, Hangszóró
Programok száma 102

Általános méretek

Szélesség 87 cm
Magasság 148 cm
Mélység 199 cm
Kód:  SPTzip0002
Termékszám:  5905669153027

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15