Oldal frissítése

Ugrálókötél

Az ugrókötelek elsősorban anyagukban és hosszúságukban különböznek. Számtalan fajtája van, a hagyományos ugrálókötél mellett létezik számlálós ugrókötél, súlyozott ugrókötél, gyerek ugrálókötél, crossfit ugrálókötél, vagy akár okos ugrálókötél is, amely rögzíti például az ugrások és az elégetett kalóriák számát, illetve egyéb hasznos adatokat. Nézzük, mit érdemes tudni a főbb ugrókötél típusokról, és mire kell figyelni válaszáskor.

Folytatás
Paraméterek módosítása
69 termék

Ugrálókötél

A Ugrálókötél kategóriában összesen 69 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10