Oldal frissítése

TRX Pro Kit

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

TRX Pro Kit

Mondj búcsút a drága és zsúfolt edzőtermeknek! Hála a TRX hevedernek, megdolgoztathatod az izmaid bárhol és bármikor. A TRX Pro Kit határozottan a TRX család legstrapabíróbb tagja. Az is erre utal, hogy fitness központok széles körében használják ezt a készletet. Nem lenne jó, ha saját fitneszközponttal rendelkeznél otthon? A Pro Kit pontosan ezt nyújtja. Ez egy olyan felfüggeszthető heveder rendszer, amely bővelkedik a sokoldalú felhasználási módokban. A vele végzett gyakorlatokkal tényleg a tested minden izmát megmozgathatod. felfüggesztési rendszer emlékeztető, amely bővelkedik a hihetetlen sokoldalúság. Mivel a saját testsúlyoddal végzed a gyakorlatokat, így nincs korlátozás a gyakorlatok nehezségét illetően, ez csak attól függ, hogy hogyan hajtod végre a gyakorlatot. Ezért megfelelő edzés módszer gyerekektől nyugdíjasokig mindenkinek, akár profi sportolóknak is.

 

A csomag tartalma:

  • TRX felfüggesztési rendszer - a legtartósabb edzés rendszer, amellyel az egész testet megerősítheted
  • TRX ajtóra erősíthető csuklópánt, amely lehetővé teszi a gyakorlást nemcsak otthon, hanem akár az irodában, szállodákban vagy egyéb helyeken is. 
  • TRX felfüggesztő horgony, amelynek köszönhetően szinte bárhol tudsz gyakorolni, akár a falon lógva vagy korlátra erősítve is.
  • TRX utazótáska amelyben elviheted magaddal a tornatermedet, ahová csak akarod
  • TRX X Tender (Extension), amely lehetővé teszi, hogy rögzítsd a felfüggesztő rendszert még hosszabb távolságokra és amelynek horgonyzó kerülete meghaladja a 25 cm-t, így fel lehet szerelni a fákra, oszlopokra, stb
  • TRX biztonsági kulcs, karabineres zár formájában, amely nemcsak megvéd a korróziótól és a lopástól, hanem óriási, 600 kg-os kapacitással is rendelkezik.
  • Oktatóvideók hogy megtanuld, hogyan kell a leghatékonyabban használni a Pro Kit-et
 

Műszaki adatok:

Maximális terhelés:
159 kg

A leghosszabb rögzíthető magasság:
2,7 m

 
 

Paraméterek

Szín

Szín Sárga

Terhelhetőség

Teherbírás 159 kg

Kilincs

Ajtóra rögzítés Igen

Markolat anyaga

Markolat anyaga Gumi
Kód:  SPTif0177
Termékszám:  847585006566

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20