Oldal frissítése

Trigger Poin tmobility Pack

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Trigger Poin tmobility Pack

A Trigger Point Mobility Pack egy olyan masszázskészlet, amely segít a mobilitás és a hajlékonyság fejlesztésében. Emellett nagyszerű ajándék bármilyen sportolónak vagy az olyan személyek számára, akiknek örökösen nagyon merevek az izmaik. A készletben találsz egy Grid narancssárga színű habhengert illetve egy MB1 masszázslabdát is.


A Trigger Point Mobility Pack fő jellemzői

  • A Trigger Point Mobility Pack készlet tartalmaz egy Grid hengert és egy MB1 masszázslabdát
  • Ezzel a kombinációval javíthatsz a mobilitásodon és gyorsabb regenerálódást biztosíthatsz az izmok számára
  • Pánttal rendelkezik a könnyű szállításhoz
  • Remek áron elérhető, ajándéknak is alkalmas

Trigger Grid habhenger

A Trigger Grid henger három olyan masszázs zónával büszkélkedhet, amelyek a masszázs valódi érzését biztosítják. Segítségével különböző típusú kezeléseket és auto-masszázst végezhetsz, amely támogatja a kezelt részek regenerálódását. Mérsékli a feszes izmokat, a fájdalmat és a merevséget. Továbbá a masszázshenger növeli a mozgástartományod és az egész tested hajlékonyságát is. A különleges 3 dimenziós felület EVA habból készült és egy üreges kemény mag köré épül.



Trigger Point MB1 masszázslabda

A Trigger Point MB1 masszázslabda ideális a fájdalom gyors enyhítésére. A labdát a fájó vagy merev területeken történő görgetésre tervezték, amelynek köszönhetően lazítást és enyhülést eredményez. A rétegezett habnak köszönhetően remek eredményeket érhetsz el vele, kényelmes a használata és a lehető legjobb mértékben imitálja a masszőrök által végzett masszírozást. Külső rétege puha EVA habból készült, amely fájdalommentesen, az ideg becsípődésének kockázata nélkül képes a problémás területek kezelésére.



Paraméterek

Henger tulajdonságai

Szín Narancssárga
Hossz 25 cm
Átmérő 11 cm
Típus Masszázs
Kód:  SPTtg024
Termékszám:  3700006209373

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15