Oldal frissítése

Thule Revolve Luggage spinner TRMS127 - fekete

Thule Revolve Luggage spinner TRMS127 - fekete


Utazz stílusosan a Thule Revolve Luggage spinner TRMS127 bőrönddel

Még az utazás is biztosíthat kiemelkedően stílusos és nyugodt élményt, amennyiben minden holmidat egy minőségi és tágas bőröndbe pakolod. A fekete színű Thule Revolve Luggage spinner TRMS127 bőrönd nagyszerű választás, különösen a magas igényekkel rendelkező felhasználóknak és a gyakorta utazók számára. 75 literes belső térfogatával ideális választás a hosszabb utazásokra. Az alacsony tömegű, mutatós és ütésálló bőrönd Európában készült, 100% polikarbonát anyagból.


75 liter

Bőrönd térfogata

5,2 kg

Bőrönd tömege

M

Mérete


Thule Revolve Luggage

Ellenállás

Az alacsony tömegű, stílusos és ütésálló bőröndöt megerősített belső sarokelemek, szilárd váz és tartós polikarbonátból készült megerősített elülső rész jellemzi, utóbbi fokozott ellenállást nyújt.

Thule Revolve Luggage

Fogantyú

Szeretnél gyorsan átjutni a repülőtéren a taxiállomáshoz? Teleszkópos fogantyú csökkenti a kotyogást, míg az energiát hatékonyan közvetíti át a kerekekre.

Thule Revolve Luggage

Belső tér

A filc bélés gondoskodik a bőröndben található dolgok fixen tartásáról és a tárolóhely maximalizálásáról, védelmet nyújt a poggyász tartalmának utazás közben.


Thule Revolve Luggage

Nagyfokú biztonság

A TSA zárnak és a robusztus belső vázzal megerősített, lyukasztással szemben is ellenálló cipzárnak köszönhetően a bőrönd tartalma garantáltan biztonságban lesz útközben.

Thule Revolve termékcsalád

A tartós és megbízható Thule Revolve termékcsaládot az utazó életmódot folytatók számára tervezték, tehát a kollekcióban egyaránt megtalálhatók a keményfedeles kézipoggyászok, amely ideális lehet a gyakorta utazóknak, illetve a poggyászként feladható bőröndök, amelyeket a professzionális üzleti utak rutinos résztvevői értékelhetnek igazán. Akár egy rövidebb vagy egy nemzetközi repülőút vár Rád, a Thule Revolve kollekció termékeivel mindig stílusosan érkezel meg a célállomásra.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Tömeg

Tömeg 5,3 kg

Űrtartalom

Űrtartalom 75 l

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 46,2 cm
Szélesség 70,2 cm
Hosszúság/mélység 28,9 cm

Felszerelés

Felszerelés Címke, Rögzítőpántok, Belső elválasztó
Kerekek Forgó
Kerékszám 4
Zárás TSA zár
Fogantyú Teleszkópos, Oldal, Felső

Anyag

Típus Keményfedeles
Kód:  SPTthuk12
Termékszám:  TL-TRMS127K
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15