Oldal frissítése

Thule Notus hátizsák 20 L TCAM6115 - olíva

Thule Notus hátizsák 20 L TCAM6115 - olíva

A nagyszerű Thule laptop hátizsák mindenkinek jó megoldás lesz, aki mindig magánál akarja tartani az eszközét. Azzal a céllal alkották meg, hogy maximális védelmet biztosítson a laptopodnak a sérülések, karcolások és a külső faktorok ellen. A belső párnázott hely biztonságos védelmet nyújt az eszközödnek. A remek Thule városi laptop hátizsák, amelyet kék és zöld szín ural, nemcsak szép megjelenésével tűnik ki, hanem átlagon felüli minőségű kidolgozásával és mindenekelőtt kényelmével.

Laptop hátizsák Thule Notus hátizsák 20 L TCAM6115 - olíva ...
Laptop hátizsák Thule Notus hátizsák 20 L TCAM6115 - olíva Jellemzők/technológia

A remek Thule Notus hátizsák 20 L TCAM6115 - olíva notebook hátizsák mérvadó ismertetőjegyei

  • A remek Thule hátizsák laptop zsebbel szállítás közben a legmagasabb szintű védelmet nyújtja az eszközödnek
  • A remek Thule laptop hátizsák minőségi anyagból készült, amely nem más, mint az első osztályú poliészter és nejlon
  • A rendtartást támogatja: laptopzseb, elülső zseb, oldalzsebek, üvegtartó zseb, mobiltelefon zseb, belső rendszerező, belső zsebek és értékmegőrző zseb
  • Tömege 0,57 kg
  • Térfogata 20 l

Minőségi szerkezet és kidolgozás

Az elegáns Thule laptop hátizsákot a kitűnő szerkezetnek és az alaposan átgondolt részleteknek köszönhetően kellemes lesz viselni. Tömege csak 0,57 kg, ez előnyt jelent, méghozzá a terhelés csökkentése és a viselés közbeni kényelem növelése formájában. Állítható hevederek és párnázott pántok állnak a viselője rendelkezésére.

Laptop hátizsák Thule Notus hátizsák 20 L TCAM6115 - olíva ...
Laptop hátizsák Thule Notus hátizsák 20 L TCAM6115 - olíva Képernyő

A minőségi Thule hátizsák mindennapos társad lesz

A kiváló Thule hátizsákkal garantáltan komfortosabb lesz az út az iskolába vagy a munkába. A minőségi anyagok garantálják a nagy tartósságot, ezért az anyag, amelyből készítették nem más, mint a kiváló poliészter és nejlon. Ez az elegáns Thule laptop hátizsák egy elegáns, ugyanakkor praktikus kiegészítőt jelent mindennapos viselésre.

A nagyszerű Thule laptop hátizsák ötletes felszerelései

A remek Thule laptop hátizsák ideális a laptopod és minden más kényelmes és biztonságos hordozására, ami hozzá tartozik. Ideális, 20 l-es űrtartalmával a hátizsák elég kapacitással bír minden szükséges dolgod számára. A rekeszek és zsebek hozzájárulnak a szisztematikus rendszerezéshez, ezek közül a hátizsákban laptopzseb, elülső zseb, oldalzsebek, üvegtartó zseb, mobiltelefon zseb, belső rendszerező, belső zsebek és értékmegőrző zseb található. A hátizsák belsejéhez fentről lehet hozzáférni. A tartalom biztonságos megőrzését cipzár teszi lehetővé.

Laptop hátizsák Thule Notus hátizsák 20 L TCAM6115 - olíva Hátoldal

Méretek:

45 × 30 × 22 cm (ma × sz × mé)

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Design

Szín Kék, Zöld

Anyag

Anyag Poliészter, Nejlon

Tömeg

Tömeg 0,57 kg

Használat

Használat Városba, Iskolába

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb, Elülső zseb, Oldalzsebek, Üvegtartó zseb, Mobiltelefon zseb, Belső rendszerező, Belső zsebek, Értékmegőrző zseb
Hozzáférés Fentről
Bekapcsolás Cipzár
Hevederek Állítható hevederek, Párnázott pántok

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 45 cm
Szélesség 30 cm
Hosszúság/mélység 22 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 20 l
Kód:  THU220A004
Termékszám:  TL-TCAM6115O
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20