Oldal frissítése

Thule Crossover TL-TCBP115K fekete

Thule Crossover TL-TCBP115K fekete

A Thule Crossover TL-TCBP317B fekete színű modern hátizsákba tényleg sok minden belefér. A hátizsák űrtartalma 25 l, így a laptop vagy a maximálisan 15" képátlóval rendelkező MacBook mellett más elektronikai eszközt, valamint további dolgokat is beletehet.

Az integrált párnázott rekesz biztonságosan védi a laptopot. Ugyanilyen biztonságos rekesz áll rendelkezésre az iPad® számára is. A hátizsák vitathatatlan előnye a biztonsági SafeZone rekesz mobiltelefon, szemüveg, és egyéb törékeny tárgy tárolására. A rekesz zárható, de el is távolítható a belső tér nagyobbá tételének érdekében.

Természetesek a különböző rekeszek a kábelek (zsinórok) és egyéb tartozékok számára. Az EVA anyagból készült perforált vállpántok és a háló kiegészítik a légáramlást biztosító csatornácskákat a hátsó részen, ezzel biztosítva a szellőzést, így a háta nem fog túlságosan izzadni. A hátizsák két oldalán további rekeszek vannak ivóvizes flakon vagy más apróbb tárgyak számára.

A fő előnyök

  • A tárolt elektronika vagy más tárgyak magasfokú védelme
  • akár 15"-s notebookhoz
  • Különleges zárható SafeZone rekesz
  • Rengeteg hely, praktikus, áttekinthető rekeszsorok
  • Ergonomikus hátlap a légáramlást biztosítandó
 

Paraméterek

Anyag

Anyag Nejlon

Külső méretek

Mélység 27 cm
Szélesség 32 cm
Magasság 48 cm

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb

Anyag

Anyag Nejlon

Max. méret

Laptop képátló 15 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  THU09911c
Termékszám:  TL-TCBP115K 
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20