Oldal frissítése

Thera-Band medicinlabda

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Thera-Band medicinlabda

Medicinlabda, pont ahogy az iskolából emlékszel rá. Emlékszel erre az unalmas és vizuálisan nem túl megnyerő eszközre? Engedd, hogy felvilágosítsunk. A modern medicinlabdák színesek és szórakoztatóak, valamint híres tulajdonságokban bővelkednek. Győződj meg erről te is, és gazdagítsd funkcionális edzésed vagy rehabilitációs gyakorlataidat ezzel a legendás lábdával, amely az utóbbi években óriási visszatérésére készülődött.

Legfontosabb jellemzők

  • Univerzálisan felhasználható a felső végtagok izmainak erősítésére
  • Rehabilitációs eszköz időseknek, ízületi gyulladásban szenvedőknek és a korlátozott mozgásképességűeknek
  • Ideális az egyensúly és stabilitás fejlesztésére

Más szín, más tömeg

A különböző tömegű Thera-Band medicinlabdák színkóddal vannak jelölve. Ezáltal alkalmasak progresszív gyakorlatokra is, amelyek során fokozatosan növelheted a fitness labdák tömegét. A medicinlabdák tömeg változatai  0,5-3 kilogrammig terjednek. 

Kód:  SPTbd0026nad
Termékszám:  SPTbd0026NAD

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10